Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babát tervezünk a párommal és...

Babát tervezünk a párommal és kb.10 nappal ezelőtt is voltunk együtt, de az ezt követő napokban is próbálkoztunk. Most vettem egy clearblue terhességi tesztet és 10 percen belül megjelent egy kb.2 hajszálvastagságnak megfelelő csík?

Figyelt kérdés
Ezt most értelmezhetem úgy, hogy baba van a dologban?Az utóbbi 1-2 napban fáj a medencecsontom, vannak reggeli és napközbeni rosszulléteim, szúr a hasam alja, fáj a gerincem és a derekam viszont a menzeszemnek 21-én kell megjönnie. Szerintem azért ezek a tünetek koraiak, viszont embere válogatja.

2014. júl. 10. 20:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, gratulálok :)

Egyébként egy tanács: teszteljetek x-epillel, az nem szokott hülyeséget mutatni, nincs rajta semmi maszat vagy ilyesmi, ami miatt megtévesztő lenne. Ha nega, akkor csont fehér, láttam már párat sajnos.

2014. júl. 18. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!