Babát tervezünk a párommal és kb.10 nappal ezelőtt is voltunk együtt, de az ezt követő napokban is próbálkoztunk. Most vettem egy clearblue terhességi tesztet és 10 percen belül megjelent egy kb.2 hajszálvastagságnak megfelelő csík?
Figyelt kérdés
Ezt most értelmezhetem úgy, hogy baba van a dologban?Az utóbbi 1-2 napban fáj a medencecsontom, vannak reggeli és napközbeni rosszulléteim, szúr a hasam alja, fáj a gerincem és a derekam viszont a menzeszemnek 21-én kell megjönnie. Szerintem azért ezek a tünetek koraiak, viszont embere válogatja.2014. júl. 10. 20:30
11/21 A kérdező kommentje:
Párommal megállapodtunk abban, hogy megvárjuk a menzesz elmaradását. Volt már sajnos csalódás, hogy baba volt a dologban, de sajnos elment. Azért megpróbálok tesztelni egy olcsóbb tesztet. A képet feltöltöm bármi is legyen az eredmény. Azért köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok. Képet, hogy tudok feltölteni? Szép napot nektek.
2014. júl. 12. 16:51
12/21 A kérdező kommentje:
Amikor nem bír magával az ember és hajtja a kíváncsiság. Nem merem teljesen ráhajtani a fejem, de ez pozitív. Kivehető mind a két csík. Igaz a képminőség egy picit rossz. Nem szeretnénk megint egy csalódást, de érdemes lenne elmondani a páromnak vagy valahogy meglepni?
2014. júl. 12. 17:03
13/21 anonim válasza:
Én pár hete teszteltem pozitívat, nekem már pisilés után közvetlenül látszott a két csík, nem 10 perc múlva, de rá van írva a tesztre, hogy a valóságos eredményt 3-5 percen belül mutatja.
14/21 A kérdező kommentje:
2014. júl. 12. 17:09
15/21 anonim válasza:
Ez eléggé pozitívnak tűnik! Én biztos nem bírnám ki, hogy meg ne mutassam a páromnak:)
16/21 A kérdező kommentje:
Amikor haza érkezett a párom megvacsiztunk és mondtam neki, hogy van számára egy jó hírem. Láttam a szemében azt a csillogást, azt az apróka reménysugarat, hogy hátha hátha arra gondol, amire én. Szépen becsomagoltam a tesztet és vettem mellé egy pár kis zoknit. A csomagolást, úgy ahogy volt széttépte. :D Amikor meglátta mit tartalmaz, elpityeredet és majdnem felborított a székkel együtt úgy a nyakamba ugrót. Most reménykedünk benne, hogy nem járunk úgy, mint a múltkor. Nagyon boldogak vagyunk és várjuk a kis csöppséget. :))))))
2014. júl. 12. 21:39
17/21 anonim válasza:
Na?? Lesz gazdája a kis zokninak?? :)
18/21 A kérdező kommentje:
Voltunk a nőgyógyászomnál és 100%-ig kimondható, hogy lesz neki gazdája. :))))) Csak beszéltük a Dr. Nővel, hogy nekem megvolt a havi menzeszem és ez mennyire okoz esetleg problémát. Mondta, hogy szokott ilyen lenni nem én leszek az első sem az utolsó. De abban az esetben ha most megjönne amin nagyon imádkozok, hogy ne … akkor feltétlen vissza kell mennem hozzá. Nagyon boldogok vagyunk és imádkozunk, hogy megmaradjon a baba. Mind egy, hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen a drágánk. :)) Szép estét :))
2014. júl. 16. 22:31
19/21 anonim válasza:
Jajdejó, gratulálok! 10es válaszoló vagyok, azóta mégsem biztos, hogy a Testamed rosszul mutatta, gyenge volt a vérzésem, teszteltem egyet hétfőn Clearblueval, es pozitív lett. Rögtön utána egy másik teszt viszont negatív, és 2 nappal rá szintén ilyennel negatív, úgyhogy most várok:)
20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük. :)) Drukkolunk nektek is, hogy sikerüljön a baba. Páromat az óta le sem lehet lőni. Nem enged semmit csinálni és még azt sem engedi nekem, hogy itthon a házimunkát elvégezzem, ha haza megyek melóból. Már azt sem szeretné, hogy dolgozzak, nehogy bármi baj legyen. Mondtam neki, hogy ne aggódjon annyira. Én is azért teszteltem a clearblue helyett másik tesztel, mert nem voltam benne biztos. Lehetett volna negatív is, de hála az istennek, hogy nem az lett. Én úgy gondolom, hogy nem minden teszt megbízható. Szerintem néha a legolcsóbb a legmegbízhatóbb, de ez alatt is van kivétel. Szép napot nektek és szorítunk a párommal. :)))
2014. júl. 17. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!