Mi a neve/ mi lesz a neve a fiadnak? Volt egy lányneves kérdés, amire rengeteg válasz érkezett, gyűjtsünk fiúneveket is!
2014. júl. 9. 23:50
31/42 anonim válasza:
Ádám Noel a fiam neve.(Noelt használjuk az Ádámot csak az apja után kapta!
32/42 anonim válasza:
H.Orsolya! Nekem is Noel a fiam(Ádám Noel ahogy írtam),nekem is a Noé tetszik még :) Ha lesz 2.baba aki fiú lesz akkor a Nimród is szóba jöhet majd.De én is zavarónak találom Noel mellett egy Noé nevet.
33/42 anonim válasza:
Az első fiam Patrik
Most nagyon nehezen tudtunk egy szép ,és normális nevet találni eddig úgy tűnik ez jött be
de még változhat!
26 hetes vagyok még ,ráérek de elvileg Adrián lesz a drágánk
34/42 anonim válasza:
Kisfiam neve: Olivér, jún.27-én volt 1 éves, lányom pedig Kinga ő pedig okt.27-én lesz 4 éves. A másikon is válaszoltam, még áprilisban ott is megírtam mind a kettőt, mert ott is írtak sok fiúnevet is ezért írtam le ide a lányomat is! Amúgy mindkét oldalon szép nevek gyűltek össze! :)
36/42 anonim válasza:
Néhány napon belül születik Tamás fiam. Ha lesz következő, akkor Gergely lesz. :)
37/42 anonim válasza:
Ervin a kisfiam neve, a második Zénó lesz.
38/42 anonim válasza:
előző vagyok mármint nem a második neve, hanem a második fiam :D
39/42 anonim válasza:
Ha egyszer fiam lesz:
- Dominik
- Milán
- Márk
:D
40/42 anonim válasza:
Kisfiunk Levente.
Tetszett még a Ferdinánd és a Gellért is,de mindkettőt leszavazták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!