Milyen ez a Babylove Aktiv+ pelenka? Hogy néz ki? Melyik márkához hasonlít? Van belőle 4+ is? Tapasztalatokat várnék.
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 10:58
1/5 anonim válasza:
Én a Babyloves dobozosát használom, abból is van 4, és 4+. Én nagyon szeretem. Síma fehér, elején a poci sávnál, aranyos minta. Jó kis vékony, sokat bír.
2/5 A kérdező kommentje:
na, akkor tesztelünk. köszi! :) gumis már ezeknek a dereka? eddig a huggies-t használtam, de a 4-es kicsi, a 4+hoz meg nagyon nehéz hozzájutnom... én is úgy gondoltam, veszek egy ilyen nagy dobozzal, ha jól láttam most 4 rongy a dm-ben, aztán ebből még lejön 25% a kuponom miatt.
2010. jan. 7. 12:11
3/5 A kérdező kommentje:
még egy kérdés: éppen 10 kilós gyerkőcnek te 4, vagy 4+ pelenkát vennél belőle?
2010. jan. 7. 12:11
4/5 anonim válasza:
Mi a babylove-t használjuk a fiamnál, már pár hónapos kora óta, nálunk a liberon kívül csak ez vált be. Ráadásul olcsó, a többi márkához képest.
Sima fehér, elől felső csíkban színes zsiráfos minta. Gumis, nyugodtan lehet szorosan zárni.
Van 4 és 4+ is, én nem láttam/éreztem semmi különbséget a kettő között. Az én fiam 10,5 kg, régóta a 4-t használjuk, és most is még bőven jó, szerintem elég ha azt próbálod. A 4+ valamivel drágább, mivel 4000 ft-ért pár darabbal kevesebb van a dobozban.
Én csak ajánlani tudom, nálunk sose folyt ki belőle semmi.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is, akkor 4-est veszek. :)
2010. jan. 7. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!