Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DM babylove pelenka okozott...

DM babylove pelenka okozott kiütést nálatok? Mi lehet az oka? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Múlt héten vettem babylove pelenkát a kislányomnak. 4-es méretűt 3 csomaggal. Tegnap bontottam fel és a kislányom feneke pelenkázáskor piros volt, és olyan kis pöttyök is voltak rajta. Eddig csak pamperst használtunk, de olyan sokan dícsérik, hogy úgy gondoltam veszek babylove pelust. Lehet, hogy nem bírja a bőre. Azóta is olyan, ma veszek másik pelust. Becserélik szerintetek? A blokk már nincsen meg! Mit lehet ilyenkor csinálni? 2 csomag felbontatlan, hát amit felbontottam azt gondolom nem!
2010. okt. 5. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi olyat használunk, nekünk nincs vele bajunk. Ha nincs meg a blokk, nem veszik vissza. Próbáld meg eladni ismeretségi körödben.
2010. okt. 5. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet próbálni,hogy visszaviszed és levásárolnád az árát.Főleg ha amúgy is jársz abba a dmbe,lehet megengedik blokk nélkül is.
2010. okt. 5. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a DM-es pelusba belebüdösödött a pisi kb 1 perc után, és csúnya vörös is lett a popsi :(

Elég bátor vagy, hogy egyből 3 csomaggal vettél.

Próbáld eladni: teszvesz, vatera, ismerősök, de lehet, hogy itt is jelentkezni fog rá valaki.

Amúgy én már úgy vagyok ezzel a pelus kérdéssel, hogy járt utat járatlanért ne hagyj el... próbáltunk már pamperst, huggiest, dm-est, tescost, de mindig visszatértünk a liberora, a többi nekünk nem jó.

2010. okt. 5. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
szerencsére, soha semmi gondunk nem volt a dm-es pelussal
2010. okt. 5. 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is múlt héten vettem és én is így jártam :( Kifolyt a pisi, ha benne maradt büdi volt, a popsija tiszta kiütés... Szerencsére én csak egy kicsit vettem. Ha meg van a blokk akkor esetleg visszacserélik. Meg kell próbálni :) Úgyis ott veszed meg a másik pelust.Ja most olvastam nincs meg a blokk...hát akkor lehet, hogy nem veszik vissza... Próbáld meg eladni! Esetleg a védőnőt is megkérdezheted, hogy nem-e tud valakit akinek kellhetne:)
2010. okt. 5. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi csak ezt a fajta pelust használjuk!!Mi meg a Pampers és a libero pelusra vagyunk allergiások!!
2010. okt. 5. 09:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért vettem 3 csomaggal, mert egybe volt csomagolva papírdobozba. Úgy gondoltam veszek, sokan dícsérik. Megpróbálom eladni. Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 5. 09:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog ez. Kíváncsi lennék, mi az benne, ami allergizál. Illetve a többi pelusban is. Eddig pamperst használtunk, de volt libero és huggies is. Ezek is jók voltak, de mindig visszatértem a pampersre, mert az vékonyabb. Én szeretem a DM-et, általában a babás dolgokat is ott vásárolom, nem gondoltam, hogy nem lesz jó. Hát ez van! Szép napot Nektek!:-))
2010. okt. 5. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!