Normális, ha nagyon sír a babám késő délutántól egészen estig?
Figyelt kérdés
Kb. olyan 6 órától egészen fürdetésig egyszerűen üvölt, bármit is csinálunk Vele. Már nem tudunk mit kitalálni. Nem éhes, tiszta a pelus, fájdalma nem hiszem, hogy van, mert ha mászkálunk Vele, akkor hallgat, de pl. már kézben ülve nincs el, muszáj vele mászkálni, akkor meg tud nyugodni. És akkor is csak nálam, az apjánál nem. Nagyon szeret fürdeni, lehet, hogy azt várja? 11 hetes.2008. aug. 2. 19:20
1/11 anonim válasza:
arra gondoltál-e, hogy esetleg görcsei lehetnek? a babáknak estefelé szokott lenni...az enyém a kismanó most kezdte el a napokban. figyeld a sírását. ha nagyon ideges, és közben vergődik a lábacskáival, esetleg próbál összehúzódni, akkor görcs.remélem, hogy mégis csak a fürdés az oka...az én babám kínlódik szegényke még a kakilással is.
2/11 A kérdező kommentje:
Én azért nem hiszem, mert ha mászkálunk vele, akkor lenyugszik és nem sír. Én úgy gondolom, hogy ha fájna a pocakja, akkor is fájna, ha mászkálunk vele. Vagy mászkálásnál más lehet, esetleg eltereli a figyelmét a fájdalomról??? Nem tudom.... :(
2008. aug. 2. 19:31
3/11 anonim válasza:
Hidd el hogy a hasa fáj ilyenkor, 2 gyerekem van . Az elsőnek semmi baja nem volt, a másik meg mindig orditott 6-8-ig olyankor csak a ringatás segitett. Meg az ha betakartam plédbe és kinnt a hidegbe ringattam (okóberi). Kitartást nektek
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez majd remélem akkor pár hét múlva kiderül, mivel akkor már remélem elmúlik. Mondjuk ha ülünk vele, akkor is ringatva van a feneke, mert hintaszékben ülünk. De ott nem jó neki... :)
2008. aug. 2. 19:51
5/11 anonim válasza:
Szia nalunk is ugyanez volt 10 hetesen kezdodott kb 3 hetig tartott 6 oratol 8ig torkaszakattabol. En akkor ra fogtam hogy biztos a hasa de szerintem ilyenkorra mar tul sok inger eri oket es igy agyjak ki magukbol.Turelem szerintem par het es elmulik. Ha majd nagyobb lesz akkor mar a jatek a foldon vagy agyon jobban lekoti es elfelejti a vilag ingereit:)
Kitartas!!!
5 hos kisfiu anyukaja
6/11 anonim válasza:
nekem 5 hetes a kisfiam,ugyanezt csinálja.én arra gondoltam hogy a fürdetést várja,
7/11 A kérdező kommentje:
Én is inkább a nyűgösségre tudom fogni, a sok ingerre, illetve valóban lehet, hogy várja a fürcsit. Ugyanis ma is miután rátettem a pelenkázóra (ez nála este mindig a fürdés kezdetét jelenti), azonnal elhallgatott és azóta semmi hangja nem volt. Egy nyikk sem. Fürdés, aztán megette a vacsit, most meg már bealudt. :) Azt hiszem megpróbáljuk minden nap előbb is fürdetni plusz még egyszer, ha nyűgös lesz. Köszönöm mégegyszer a válaszokat! Jó babázást.
2008. aug. 2. 21:13
8/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogyha nyűgös, akkor jó ha mindig fürdeted. Még a végén állandóan a kiskádban lesz. :) Nem lehetséges, hogy egy megszokott dolgot - mint pl a sétát - esetleg elhagytatok? Nálunk ez volt, mindig mentünk sétálni délután, aztán valamilyen oknál fogva ez elmaradt - vagy az idő volt rossz, vagy valamilyen más dolog volt - és azt hiányolta.
9/11 anonim válasza:
Igaz nekem még csak 3 hetse a babám,de ő akkor csinálja ezt amikor fáj a hasa.Akkor csak járkálva nyugszik meg kicsit vagy úgy sem.De igaz ha fáj neki és leteszem tekereg is mint egy kis kukac és üvölt.Ilyen esetben segít e cseresznye párna nekünk.dmben vettem 800ft fel kell melegíteni és rátenni a pocira.De ha tényleg a fürcsit várná akkor próbáld meg 7re időzíteni és mindig ebben az időben fürdetni,hátha úgy jobb lesz.
10/11 anonim válasza:
Az én lányom 7 hónapos, de ugyan ezt csinálta, mint a Te babád kb. 3 hónapos koráig. És nem a hasa fájt. Nagyon sok kisbaba nyűgös a délutáni időszakban, függetlenül attól, hogy nincs fizikai oka képesek órákat bömbölni. Sajnos ez egy ilyan időszak, túl kell élni...Nekünk is csak az segített, ha járkáltunk vele, leülni tilos volt:-), mert akkor sírt. Egyszerűen fáradt volt, de aludni nem akart, délután 4-körül felébredt és este fél 8-ig, a fürdetésig nem aludt. Nem jött be a korábbi időpontra tett fürdetés sem, mert felborult a megszokott napi ritmus. Szóval, 11 hetes, lassan ki fogja nőni ezt a korszakot, addig pedig kitartás!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!