Miért van az hogy egyszer napokig átalussza az éjszakát, aztán napokig meg nem?
Nekem a nagy fiam csinált hasonlot 1,5-év körül.De nem is aludt vissza éjszaka.
Hát én ,a nagy könyv szerint leszoktattam .
Elsö lépés ,hogy este egyedüll kell elaludnia.
Most a kicsi 14 hónapos és 2-3 hónapja volt kisebb nagyob cirkusz az alvás körül ,pedig Ő kiskora óta jó alvo volt. Ki bujt 2 db fog. Csendesült a problémánk,de ha föl sír éjszaka csak ugy alszik most vissza ha a kiságya melé lefekszek és megvárom még elalszik.
Szerencsére nekem se ébred föl minden éjszaka ,volt hogy én is vízet adtam neki v. csak csititottam de ez már a mult most így igényel.
Lehet hogy eröt veszek magamon és leszoktatom.
az en 7 honapos kisfiam is ezt csinalja. Gondoltam a frontra, mert ugye ezeket a homerseklek ingadozasokat senki sem birja.
Neha teaval de surubben ringatassal alszik vissza.
Nálunk is volt ilyen alvási hullám.A kisfiam most 19 hós és 2hós korától 9 hóig átaludta az éjszakákat.Utána elkezdett felébredezni,szerencsére csak 1x,és kérte a cicit,amivel vissza is aludt.Ez ment hónapokig,amikor ugyanúgy mint nálad egyszer felkelt egyszer aludt.Aztán már csak reggel 6 körül ébredt,és cici után aluszkált tovább.Most néhány hete alszik éjjel(ha felkel kap egy kis vizet)és reggel 8-ig szunyókál,pedig semmin nem változtattam,magától átállt.
Én azt olvastam valahol,hogy ebben a korban kezdik el felfedezni a világot,és ezáltal túl sok inger éri őket ezért kelnek fel éjjel.Biztos nem akar lemaradni valamiről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!