Mekkora adagot adjak az angolvízből a babámnak? (gripe water)
Figyelt kérdés
Vettünk egy üveggel,de nem tudom mennyit adjunk belőle,mert az van ráírva,hogy "egy kávéskanál (5 ml)"!A kávéskanál és az 5 ml közt óriási különbség van.Még a gyógyszertári számítás szerint is csak 2 ml a kávéskanál,de valójában 1 ml.Tapasztalatokra lennék kíváncsi!Ki mennyit adott belőle és milyen eredménnyel?5 hetes a pici.2008. aug. 2. 13:44
2/5 anonim válasza:
Sajnos nyomtatási hiba van az ismertetőn. Nem szabad 5 ml-t adni hisz az rengeteg. 0,5 ml-t kell adni és az egy kávéskanálnak megfelelő.
3/5 anonim válasza:
Én is köszi a választ...hihetetlen, hogy senki nem jelentette még fel a gyártót vagy a forgalmazót ezért!!!Még szerencse, hogy olvasgatom a válaszokat, és még nem sokszor adtam a fiamnak. Sajna, akkor 5ml-t kapott:(
4/5 A kérdező kommentje:
Most néztem meg az angol oldalakat.Valóban 5 ml kell 1-6 hónapos korig.A jelek szerint akkor a kávéskanalat írták el.Az angol oldalakon teáskanálnak írják.Persze a mi teáskanalunk nincs 5 ml,de a jelek szerint náluk akkora.Minden angol nyelvű ismertető 5 ml ír!Jó kis fejtörést okoznak az elírt papírjukkal!Gondoltam leírom mit találtam róla közben,hátha segít másnak is az adagolásban.
2008. aug. 2. 15:45
5/5 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta,hogy napi 5 ml!
2008. aug. 7. 02:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!