Mennyi kakis pelust kell "produkálnia" egy 3 hetes babának
naponta?
Figyelt kérdés
Csak anyatejet kap.
2008. aug. 2. 12:37
1/9 anonim válasza:
Az én lányom 4-5 kakis pelust produkált, de volt amikor csak pisis volt. Most 6 hetes lesz és éjjel nem kakil csak pisi , de nappal minden kajálás után telerakja. 6-8 pelus elmegy nálunk egy nap.
Egyébként gyereke válogatja, mert van olyan csecsemő aki napi 1-2-szer, de van olyan is aki 2-3 naponta kakil.
2008. aug. 2. 12:42
2/9 anonim válasza:
Sajnos nálunk csak kb 4 naponta van kaki, de amúgy semmi baja, nem is hasfájós. Nem tudom miért ilyen változó ez a dolog, de ha valaki tudja, leírhatná!:)
2008. aug. 2. 14:35
3/9 anonim válasza:
az előző vagyok...most 6 hetes, de 3 hetes koráig ő is naponta produkált, aztán megváltozott.
2008. aug. 2. 14:36
4/9 anonim válasza:
Ez elég egyedi eset lehet,de egy ismerősöm babája hetente egyszer kakilt.(anyatejes)A védőnő szerint ha nem okoz neki panaszokat nincs gond.Én is csodálkoztam rajta.
2008. aug. 2. 15:34
5/9 anonim válasza:
Kizárólag anyatejes babánál az is normális, ha 6-8 kakis pelus van naponta, de az is, ha csak hetente egy.
2008. aug. 2. 15:45
6/9 anonim válasza:
nekem is ez lett volna a kérdésem...az én kisfiam egy etetés alatt három rendben is kakil...nem jön ki egyszerre neki, és háromszor is tisztába kell tenni. na persze, és a kakis pelusba még véletlenül sem pisilne, úgyhogy mindez dupázva...tehát napi tíz tisztába tevés, amiből 3-4szer tetőtől talpig át kell öltöztetni a pisi miatt. ezt csinálja mióta hazajöttünk a szülészetről. most töltötte be a 3 hetet.
2008. aug. 2. 19:21
7/9 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok. elfelejtettem, hogy most már nemcsak anyatejes a baba, mert pótolni kell, de ez nem változtat, mikor csak szopizott akkor is ugyanígy volt.
2008. aug. 2. 19:22
8/9 anonim válasza:
Szia!Nekem is 3 hetes a fiam és ő is csak anyatejes.Nekünk is van sztem 6-7kakis pelus.Amúgy épp azt számolgattam 13-15pelus elmegy egy nap tuti.Igaz én első perctől kezdve ha látom,hogy valami figyel a pelusban akkor tisztába teszem.A kis manó meg is szokta ,mert rögtön jelez ha van valami ajándék benne..szval mi nemvagyunk túl gazdaságosak pelusilag de nem bánom,hogy higiéniás a babám és szereti ha tiszta a feneke.
Az egyik hozzászólónak üzenem aki írta,hogy többször át kell öltöztetni a fiát...nekem is ezt kellett tenni de a férjem mondta a fütyijét mindig lefele hajtsam .Így is tezsek és azóta nem volt egy baleset sem,amíg én is éjjel öltöztettem főleg át a legtöbbször-tiszta élvezet volt mindkettőnknek...pedig a pelust szidtam.Most a tescos pelus is jó,mert már abból sem folyik így ki a pisi:):)
2008. aug. 2. 22:42
9/9 anonim válasza:
Na mi vagyunk a ritkán kakilósak:
az én 7 hetes kislányom 4-5 naponta tesz egy hatalmas adagot csak a pelusba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!