Előfordulhat hogy két hónaposan kezd fogzani? újabban nyáladzik és "rágja" a kis öklét.
az ínyén nem tudok eligazodni
alsó állkapcson van egy fehér pötty, nem tudom szájpenész e, nem merem nagyon dörzsölni az ecsetelés keretében
felül kicsit piros egy foltban, ez is lehet nem múló gyulladás
a felső rágófogak helyén meg mintha nem lenne vér az íny alatt fehér és nem májvaszínű
tényleg ez is, hogy alvás közben felsír, de olyan nyávogón, rágja az öklét és utána visszaalszik
mondják nekem a hűtőrágókát, dehát a kezével fogni sem tud, hogy tartaná a szájában? :)ja meg "hűtőrágóka". lefagyna a keze
csak én meg várom a hasfájás megmentő 3.hónapot, meg elvileg akkor már jobban alszanak és kicsit parázok, hogy akkor meg örülhetek majd a fogzásnak.
de látom akkor van még időm :)
Nálunk is hasonlóan indult, 8 hetesen kezdődtek a fogzásos tünetek, de foga csak 11 hónaposan lett. Közben volt pár tünetmentes hónap is. Vannak babák, akiket jobban megvisel a fogcsírák ínybe hatolása 2 hónapos kor körül, mint aztán a fogak áttörése. Én állandóan lestem az ínyét, voltak pöttyök meg fehérség meg minden, de amikor valóban jöttek a fogai, az nagyon egyértelmű volt, nem volt kérdés, hogy jön-e vagy nem.
De ismerek babát, akinek 2 hónaposan már volt foga. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!