Meddig kell külön mosni a baba ruháit a mienktől?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 14:08
1/13 anonim válasza:
Én sosem mostam külön.
A férjem irodában dolgozik, ingek, nadrágok, nem úgy lesz koszos, mintha kétkezi munkát végezne.
Nem használtam babamosóport, vettem ugyan, de ott van kibontatlanul.
Öblítőből is egy olcsót használok.
Soha nem volt semmi baja, kiütés, ilyesmi.
2/13 anonim válasza:
Én sem mostam külön.Utána mindig vasaltam és vasalom.Nem volt gond.
3/13 anonim válasza:
Én egy éves koráig külön mosom.A mi ruháinkat is babamosóporral mosom,mert gyakran felvesszük őt,és ekcémás.Utána együtt a miénkkel,és babamosóporral.Aztán ha javul,akkor visszatérek a normál mosóporhoz.
4/13 A kérdező kommentje:
16 hós a kisfiam és még mindig külön mosom. Nem tudtam hogy nem kell külön mosni.
2010. jan. 6. 14:21
5/13 anonim válasza:
Ártani biztos nem ártottál:)
Csak gondolom macera volt egy teljes mosást összehozni gyerekruhákból.
6/13 anonim válasza:
1 éves kort javasolnak,de szerintem én tovább fogom,pláne ebben a sáros időben-és az én lányom még nem szaladgál.
7/13 A kérdező kommentje:
Hát igen elég rossz volt megvárni míg összejön egy adag főleg mikor kaptunk egy csomag pelenkát ajándékba és minden egyes pisilésnél úszott a harisnya és a body.És egy idő után elfogyott de persze még nem volt meg az adag a gépbe és akkor kézzel mostam ki őket. Ha ezt tudom biztos nem szenvedek ennyit és beraktam volna a mi ruháinkkal. Köszönöm a válaszokat
2010. jan. 6. 14:45
8/13 anonim válasza:
Én 4 évesnek is külön mosom. NEm tenném a bugyiját az enyém mellé, ha nem fertőtlenítem... És a férjem alsógatyája mellé sem tenném.
Hetente összejön a mosnivaló neki is, sőt, a kisebb tesók cuccát is külön mosom a 4 éves cuccától.
9/13 anonim válasza:
Kisfiam 15 hónapos múlt, még külön mosom a ruháit. Nyáron 2 hetente, most hetente simán összejön a cuccaiból 1 adag. Neki Dreftet használok öblítő nélkül, de ha elfogy, akkor lehet, hogy megpróbálom együtt mosni a kisruhákat a mienkével.
10/13 anonim válasza:
Huh, akkor nekünk iszonyú sok babacuccunk lehet, vagy pazarlunk, vagy nem is tudom, mert nekünk két-három naponta összejön egy fehér, és egy színes. Babamosószerrel, babaöblítővel, külön mossuk, vasaljuk. Naponta minimum 3 textilpelus, egy büfis, egy a feje alá, egy a pelenkázóra. Minimum egy body, egy rugi, egy hálózsák. Két-három naponta fürdőlepedő, és kifogó. Hetente egy pléd, plusz az ágynemű. Nem is tudom mi van még, ez az alap, ha semmit nem büfizik le, nem pisil le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!