Tényleg kövér lenne a babám? 2,5 hónapos,6 kg és 60 cm. Tápszeres 2 hónapos kora óta, és 3 óránként eszik, éjjel 1x, majd 5-6 órakor kér először enni.140-160ml-t eszik. Az orvos szerint már csak 4-5 óránként kellene ennie, szerinte kövér a babám.
Így nem tudjuk megmondani, hogy kövér-e mert ugye nem látjuk de ahogy írod a súlyát...hát tényleg nem lehet azt mondani, hogy kicsike lenne. :)
De mit tudsz vele csinálni? Semmit. Ha éhes, éhes. De azért próbáld meg úgy etetni ahogy a doki mondta. Első 1-2 nap biztos rossz lesz neki mert megszokott valami rendszert amit most meg akarsz változtatni. Ha napok múlva is sír akkor állj vissza a régi kerékvágásba mert akkor tényleg éhes és nem megszokásból kéri.
Hihi nagyon cuki lehet :) Az én lányom akkor szintén dagi, bár ő 64 cm és 6200 gramm és 2 hónapos még csak!!!
Nekem második gyerkőc, le se ejtem hogy kövérnek mondják e :)
Na és :))Ez van, úgyse marad ilyen, éheztetni meg nem fogom!!! :)Enyém anyatejes de pont igy eszik mint amit te írsz mennyiségre is meg időtartamra is. Szóval szerintem ne aggódj!!
"Három kilós kis béka"...nagyon kedves anyuka vagy! :(
Az enyém 3 kilóval született és nem béka. Szeretem, még ha kicsi is volt a súlya.
Húha! az én lányom 3500g és 53 cm született.
Most 4 és fél hónapos 7 kg és 70 cm.
Egy hónapig szopott,majd tápszeres.
Szerintem helyes lehet a babád,olyan kis gömbölyű.Jól szedett magára.De ezzel nem kell törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!