3,5 hónapos babával utaztatok már télen repülővel?
Elöször is, fontos, hogy fel- és leszállás közben egyen a baba, a légnyomás különbség miatt. és ha van egy kis szerencséd, akkor végigalussza az utat :-)
Azt nem tudom, hogy tápszeres, vagy anyatejes a babád, de én a biztonság kedvéért bekészitenék +1adag kajcsit mindenképp.
Azt sem tudom, merre utaztok, hogy mennyire van hideg, de én ilyenkor a "minél kevesebb ruha"-elvét vallom: anorák és alá egy tipegö+természetesen 1 pléd is, ha hideg lenne a repülön. Próbálj az elsök közt felszállni a gépre, mert akkor böven van idöd levenni róla az anorákot, söt elpakolni is. A táskát, amiben a dolgai vannak, tedd az elötted lévö szék alá, mert nem tudhatod, mire lesz szükséged! én mindenképp ablak mellé ülnék, mert akkor nem járnak át rajtunk, se fel-, se leszállás alatt. Mikor leszállt a gép, akkor Nektek nem kell rohanni, nyugodtan öltöztesd fel a babád.
ja és a táskába legalább 2váltás ruha, mert sose lehet tudni, mit tudnak produkálni a repülön :-)
Remélem, segitettem!
Köszönöm a válaszod!
Még szoptatok, így ha bármi probléma lenne akkor akár megnyugtatás képen is a cicire tudom majd tenni, remélem, hogy nem fog mellénk ülni senki olyan aki ezt rossz néven venné! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!