Hány hónapos volt babád amikor elöször repülövel utaztatok vele?
8 hónapos volt. Gondoltuk még nem lesz annyira mozgékony kislányunk, és benne marad amit adnak babaágy féleségben, de tévedtünk. A babahordozót (babakocsiülés) fel lehetett vinni, és abban volt egyébként. Mikor veszitek a jegyet kérjed, mondd, hogy babával utazol, és annak megfelelő helyet adnak, ha van még. Ott kicsit nagyobb a hely mivel a kabin elején van, és van helye mocorogni a földön. Kérhetsz indulás előtt extra párnát, takarót, hogy legyen alá körérakni.
Jól viselte. Sokszor utazott, mindig jól viselte. Az első utunk viszont a másfél éves kisfiunkkal volt, Ő kicsit kiakadt, mikor (nagyjából próbáltam mint otthon, megtöröltem, nem ugyanaz, mint fürcsi, majd hami,) rájött, hogy nincs itt az ágya és leraktam, de nem tetszett neki. Ő 45 percet ordított, aztán elaludt. 8 - 9 órás útról beszélek.
Igen kicsit kellemetlenek lehetnek a biztonsági ellenőrzések, de én ezt sosem bántam. Jó izgultam a baba miatt, hogy fogja tolerálni. Én eseteimben én mindig jobban izgultam, mint kellett volna. Próbálj nyugodt lenni, ne idegeld magad, amíg símán mennek a dolgok.
Játékok jó ötlet, valami nem zavaró a többiek számára, nem olyan ami elgurul olyasmit vigyél. vihetsz csipeszeket, vagy amin a cumi van olyan fajtát azokra is köthetsz játékot, ha eldobálná oda tudd rögzíteni. Ha nagyon pici akkor le felszálláskor biztos az öledben kell legyen úgy tudom, nekem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!