Ismersz extrán nagy másfél év körüli kisgyereket? Mekkora?
Köszönöm mindenkinek a választ, tudom, hogy nagy és azt is, hogy ez nem normális, ez nem is volt kérdés. Arra voltam kíváncsi, hogy azok közül mennyire rí ki, akikre szintén azt mondták, hogy nagy.
Egyelőre megyünk az itteni protokoll szerint, aztán szeptember elején megyünk haza, és ott is utána járok, hogy mit lehet tenni, ha itt nem kapunk választ
Tegnapi étrendje igy nézett ki:
Reggel egy szelet gofri és fél pohár (kb másfél deci) kakaó.
Délelőtt egy alma, pár szemm szőlővel.
Alváshoz szoptatás kb 10 perc.
Ebédre egy kis adag quiche (brokkolis, póréhagymás, kicsi bacon és sonka)
Vacsorára tejberizs (cukor nélkül)
Este szintén szoptatás kb 20 perc. Csak vizet iszik kb egy litert egy nap. ( A reggeli kakaon kívül)
Az étrendje alapján szerintem sem normális, hogy ennyire nagy a súlya.
93 cm a lányom és 11,2 kg (3 éves lesz). Tény, ő vékonyka, de alig eszik kevesebbet.
Dietetikussal beszélj mindenképp, szerintem ha ő is úgy gondolja, hogy a kalóriabevitel nem indokolja a gyerek súlyát, akkor továbbküld kivizsgálásra.
A családban van egy extrém nagy rokon (most már felnőtt), neki gyerekkorában már kiderült, hogy pajzsmirigy probléma okozza a túlzott növekedést. Kezelték is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!