Írnátok tapasztalatokat az Aludj jól gyermekem c. könyv módszereivel kapcsolatban?
Elég drasztikusnak tűnik. Tényleg beválnak a módszerek?
Megéri?
Bárki bármit is mond, nekünk nagyon bevált. Az éjszakai 4-5 ébredés 1 hét alatt teljesen megszűnt. Az esti altatást 3 nap alatt megszokta, nem is kellett bemenni hozzá. A napközbeni altatás meredekebb volt, 2 hétig is eltartott. Nekem szerencsém volt, mert a férjem végig mellettem volt, egyébként nagyon nehéz volt hallgatnom, hogy sírt. A leghosszabb idő 35 perc volt. Azóta egy kipihent kisbabám, és én pedig egy kipihent anyuka vagyok, és nem vettem észre , hogy bármiben is ártottam volna a babámnak, egy egészséges, kiegyensúlyozott kiscsaj.
Ja, 10 hónapos volt, mikor kipróbáltuk a módszert!
Nagyon köszi! Belevágtunk mi is.
Annyira sírt szegény, hogy én is sírtam vele együtt, de sajna muszáj valamit kitalálni, mert eddig semmi nem vált be. Az utóbbi időben csak a hintába volt hajlandó elaludni. Még az sem volt jó ha én ringattam. Amint közelítettünk az ágyhoz ordított :-(
Remélem nálunk is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!