Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Törvényszerű, hogy ha közösség...

Törvényszerű, hogy ha közösségbe kerül a baba, akkor sokat lesz beteg?

Figyelt kérdés
2 éves kora körül lehet, hogy beadnám bölcsibe délelőttre én meg dolgoznék részmunkaidőben. De mi van ha folyamatosan beteg lesz engem meg kirúgnak? Van ennek előjele? HOnnan tudom, hogy beteges-e? Eddig nem volt beteg csak 2-szer. (16 hós)

2014. júl. 2. 15:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

szerinted a "tul koran" kifejezes azt jeleni hogy 6 eves koraban kell kozossegbe mennie?

Az en fogalmaim szerint lehetoseg szerint 3 eves koraig maradjon otthon a gyerek, 2 eves koratol ha szukseges akkor mehet bolcsibe, elotte viszont tobb kart okozhat mint amennyi hasznot hoz. Nalam ezt jelenti a tul koran.

2014. júl. 3. 13:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vonjál le messzemenő következtetéseket,hiszen nincs fogalmad róla mert a gyereked 3 éves korig otthon volt. Más országokban sincsen semmi baja a gyerekeknek sem lelkileg,sem testileg mert nincsenek otthon anyukájukkal 2-3 évet.
2014. júl. 3. 14:41
 23/28 anonim ***** válasza:
62%
Majd akkor olvasgass te is errol, tanulmanyok voltak arrol hogy mit okoz a gyerekeknek az hogy ha koran kerulnek bolcsibe. Az hogy sokkal tobbet betegeskednek az egy dolog, de psziches problemak (agresszivitas, hiperaktivitas, koncentracios problemak) is bizonyithatoan tobbszor lepnek fel naluk mint azoknak akik nem kerultek ilyen koran kozossegbe.
2014. júl. 3. 15:27
 24/28 anonim ***** válasza:
Ja persze elnézve más országokat érdekes módon Magyarország vezet ezekben a problémákban és a depresszióban is holott itt otthon csücsülhetnek az anyukák 3 évig.
2014. júl. 3. 16:05
 25/28 anonim ***** válasza:

szerintem ne itt menjunk ebbe bele.

A lenyeg az hogy igen, ha bolcsibe kerul a gyerek akkor nagy valoszinuseggel sokat lesz beteg :)

2014. júl. 3. 16:14
 26/28 A kérdező kommentje:

Kedves Slow Cheetah,

továbbmegyek, szerintem a bölcsődés megbetegedések bizonyos százaléka, a gyermeket ért pszichés trauma miatt van. Amiatt, hogy el kellett válnia az anyjától, az otthoni környezettől. Ez igenis sokként érhet egy ilyen kis embert, amit nem könnyű megszokni. 2 éves kor előtt én sem adnám be semmiképp. Utána már nem okozok neki ezzel traumát, vagy legalábbis a közösséghez tatozásból fakadó előnyök valamennyire kompenzálják az ezzel járó hátrányokat. Szerintem valahol ebben a korban egyenlítődik ki a mérleg két oldala. 3 éves kora után pedig egyértelmű, hogy a gyermek egészséges szociális fejlődéséhez, szükséges a közösséghez tartozás. Nem véletlen, hogy ebben a korban mennek óvodába a gyerekek.

2014. júl. 3. 16:33
 27/28 anonim ***** válasza:

" 3 éves kora után pedig egyértelmű, hogy a gyermek egészséges szociális fejlődéséhez, szükséges a közösséghez tartozás"

Ebben teljesen egyetertunk.

2014. júl. 3. 16:39
 28/28 A kérdező kommentje:
Ilyesféle témából írtam most a szakdogámat.:-)
2014. júl. 3. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!