Törvényszerű, hogy ha közösségbe kerül a baba, akkor sokat lesz beteg?
szerinted a "tul koran" kifejezes azt jeleni hogy 6 eves koraban kell kozossegbe mennie?
Az en fogalmaim szerint lehetoseg szerint 3 eves koraig maradjon otthon a gyerek, 2 eves koratol ha szukseges akkor mehet bolcsibe, elotte viszont tobb kart okozhat mint amennyi hasznot hoz. Nalam ezt jelenti a tul koran.
szerintem ne itt menjunk ebbe bele.
A lenyeg az hogy igen, ha bolcsibe kerul a gyerek akkor nagy valoszinuseggel sokat lesz beteg :)
Kedves Slow Cheetah,
továbbmegyek, szerintem a bölcsődés megbetegedések bizonyos százaléka, a gyermeket ért pszichés trauma miatt van. Amiatt, hogy el kellett válnia az anyjától, az otthoni környezettől. Ez igenis sokként érhet egy ilyen kis embert, amit nem könnyű megszokni. 2 éves kor előtt én sem adnám be semmiképp. Utána már nem okozok neki ezzel traumát, vagy legalábbis a közösséghez tatozásból fakadó előnyök valamennyire kompenzálják az ezzel járó hátrányokat. Szerintem valahol ebben a korban egyenlítődik ki a mérleg két oldala. 3 éves kora után pedig egyértelmű, hogy a gyermek egészséges szociális fejlődéséhez, szükséges a közösséghez tartozás. Nem véletlen, hogy ebben a korban mennek óvodába a gyerekek.
" 3 éves kora után pedig egyértelmű, hogy a gyermek egészséges szociális fejlődéséhez, szükséges a közösséghez tartozás"
Ebben teljesen egyetertunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!