Micimackóhoz hasonló mesét tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2 éves kisfiam most kezdett el mesét nézni, kb egy hete minden nap meg kell nézni az eredeti Micimackót. Ehhez hasonló aranyos meséket nem "agyromboló" meséket tudnátok mondani?2014. júl. 1. 14:13
1/5 anonim válasza:
Kisvakond, Maja a méhecske, Gombóc Artúr,Vuk,de a Thomas a mozdony is jó, tanulhat belőle a gyerek, pedig régebben elleneztem. Momentán ennyi jut eszembe, nem biztos, hogy helyesen írtam mindet, de szerintem ezeket mindenki ismeri.
2/5 anonim válasza:
1. vagyok még tudom ajánlani a Teszvesz várost is!
3/5 anonim válasza:
A régi disney mesék? Aladdin, Szépség és a szörnyeteg és a társai. Én a mai napig imádom őket :-)
4/5 anonim válasza:
A Micimackóból készült sorozat is (Micimackó újabb kalandjai, meg később legújabb kalandjai címmel!) Azok is nagyon jók! :) Az új fajta modern, ahol már egy kislány van benne, az már szerintem gagyi nagyon! Meg persze készültek még filmek a miciből, pl Malacka a Hős, Tigris színre lép, stb.
Ha másik meséket kellene ajánlani, akkor én is a régebbi klasszikus Disney meséket mondanám, vagy sorozatként még a Gumimacik, Hupikék törpikék is jó lehet. A Szíves bocsok című mesefilm is aranyos.
5/5 anonim válasza:
A Mickey egér mesék is jók! :) Vagy ami kicsit újabb, a Sam a tűzoltó. Egyik ismerősöm kisfia nagyon imádja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!