Mennyibe kerül a dm-es 3-6kg (vagy amit a 2-5 kg pampers után tudnánk használni) pelus mindenféle akció és kupon nélkül?
Köszönöm!
A 4-9kg-os nekünk nagyon nagy még, most vagyunk még csak 3,25kg-osak. Elég vékonyka a combja és ott nem illeszkedik, viszont a pocakját meg éppen beéri a 2-5kgos pelus.
Meg annál olcsóbb a rossmannos és a tescos is, sőt 44ftért van pampers is. Lehet maradok a pampersnél és nem keresgélek mást, csak amikor a lányom volt kicsi 4 éve tök jó árban volt a dm-es és jó volt a minősége is.
2. válaszoló vagyok
Nekünk is gond volt a méret, mert amikor már rövid volt a 2-es, a combijánál még minden kifolyt a 3-asból...
Igen, a DM-es lassan már Pampers/Liberó árban van, de kuponokkal még mindig megéri a DM-ben pelenkát venni, csak mivel a teljes árat kérdezted, azt írtam le.
44 Ft-ért hol tudsz pamperst venni?
1-es vagyok.
A bababónusznak nincs sok értelme, mert még kuponokkal is drága minden. Kapsz majd regisztráció után kuponfüzetet. Én a dm-es popsitörlőt szoktam kuponnal venni, úgy 4 csomag 1200-Ft. Az egyetlen kupon ami talán hasznos ezenkívül a 15%-os kupon, ami 8000 Ft összérték után lehet beváltani. Én most így akarom megvenni a pelust. Nekünk a kettes már kicsi lesz, így a 3-ból megveszem a havi adagot és beváltom rá a 15%-os kupont. A kuponfüzetben szokott lenni még pampersre és liberora is kupon, de én még úgyis drágállom, mert a dm-es is van szerintem olyan jó.
A törzsvásárló kártyát kell kiváltani (nem a babásat). Van többféle kuponfüzet, az egyikben egy termékre 25% kedvezmény van, a másikban 15% végösszegi, és ez összevonható. Így már egész sokat lehet spórolni! (persze még sok más termékre is van kedvezmény ezekben a kuponfüzetekben)
A bababónuszban meg csomószor van liberó 15% kupon, ami szintén összevonható a vásárlás végösszegi kedvezménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!