Pampers akció van most valahol? Dm-ben vagy Rossmannban esetleg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 12:53
1/7 anonim válasza:
Azt hiszem a rossmannban van, bár én nem azt használom, de a neten utána tudsz nézni...
2/7 anonim válasza:
Nagy dobozos pampers van a DM-ben 5600-ért! Ez önmagában nagyon jó ár, de én pl. 25%-os kupont és vásárlás-végösszegi 15%-ost is felhasználtam, így kb. 3500-ért vettem egy dobozzal. Mi 4+-ost használunk, abban 120db. van, nem egész 30 forintra jön így ki 1 db. De volt más méret is!
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj de jó!Köszönöm szépen kedves második!
Elsőnek meg,hogy a neten nem mindig vannak ezek ám fent sajnos!
2012. nov. 13. 13:33
4/7 anonim válasza:
2.nak! a nagy dobozos mit jelent? Pl. a 4-esben 132db van? Vagy mennyi?
5/7 anonim válasza:
Igen, a 4-esben 132, a 4+-osban 120. De menjetek, akár még ma, mert már jó pár napja tart az akció és vhol már nincs is belőle, ill. holnap vagy holnapután befejeződik. A barátnőm dm-ben dolgozik, nekem is ő szokott szólni, de pl. náluk már csütörtökön felvásárolta egyben egy csaj...Volt ahol én is próbálkoztam, de már csak egy doboz 5-ös volt. Aztán másodszorra találtam olyat, ami nekünk megfelelő!
6/7 anonim válasza:
Rossmannban van most akció.
Dm-ben én is kuponnal szoktam vásárolni, de nálunk sosincs nagy dobozos pelenka, akárhányszor nézem max. 99 db-os van. 2 közeli DM-ben is meg szoktam nézni, de soha nem kapható nagyobb.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Voltam ma a Dmben,csak 3-as volt,és nem akciós.
Marad a Rossmann.
2012. nov. 14. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!