Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj az ha a babám 8 hónapos...

Baj az ha a babám 8 hónapos és ujra terhes vagyok? Nem lesz kevés közöttük a korkülömbség?

Figyelt kérdés
szeretnék neki testvért de én ugy akartam hogy kb 2 évet várok még!!de hát ez nem jött össze ugy nézz ki!!
2008. aug. 1. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Minden korkülömbség ideális, csak jól kell hozzáállni :) Mi is a második babánkat várjuk, a lányom 15 hónapos volt, mikor terhes lettem. Az első hetek teljes kétségbeesésben teltek, (pedig mi már hónapok óta akartuk a babát pont a kis korkülömbség miatt). 9 hónap nagyon hosszú idő, bőven belefér mindennek az eltervezése, átgondolása. Én most a 35. héten vagyok, és a kezdettel szemben semmi félelmem nincs, a lányom pedig olyan szeretettel várja a kistestvérét, amit korábban el sem tudtam volna képzelni az ő korosztályáról.

1-2 év és összeérnek, igazi jó testvérek lesznek, jól eljátszanak majd együtt, meglátod! Ne aggódj, örülj babádnak, minden rendben lesz :)

2008. aug. 1. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a megnyugtató választ!!csak megint attól félek hogy mitfognak szólni a családban mert nem olyan anygi helyzetünk mint amilyennek lenni kéne!!de azért nem is vagyunk túl szegények!meg most akarunk házat is venni!!szóval előre félek!!
2008. aug. 1. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A hugom és köztem 11 hónap a korkülömbség és sokkal jobb mintha több lenne, barátnők is vagyunk, szóval örülj neki. Az anyagi helyzet már nehezebb, de megoldjátok és egy baba soha nem jöhet rosszkor!

2008. aug. 1. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Na ez jó :) Nekem is 8hós a fiam és úgy néz ki h megint kismama vagyok! Szerintem nagyon is örüljünk neki. Csodálatos dolog kismamának lenni! Hanyadik hétbe vagy?
2008. aug. 1. 20:23
 5/7 A kérdező kommentje:
(utolsó válaszoló)Még nemtudok semmit biztosra!jövőhéten megyek orvoshoz!!és majd akkor kiderül!!örülök neki hogy ti is így gondoljátok!!már féltem hogy ezért engem majd ezért leszólnak hogy most szült és már megint terhes!!
2008. aug. 1. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az első válaszoló vagyok. Mi sem állunk túl fényesen, de azért így a végére minden meglett, pedig a kislányunk után kisfiúnk lesz, úgyhogy nem minden örökölhető. És később is meg fogjuk oldani, ha meg visszamegyek dolgozni minden könnyebb lesz, ráadásul pár év múlva nem kell újra "kiszakadnunk" a munkából. Az én családomban (szerencsére csak unokatestvér szintjén) is volt aki megjegyezte, hogy ha nem állunk jól akkor MIÉRT, és bántott is pár napig, meg persze lelkiismeret-furdalásom is volt, de aztán csak szurkálódásnak, gonoszkodásnak fogtam fel az egészet, és láss csodát, tényleg mindent megteremtettünk ami kellhet, talán annál többet is. És a lényeg úgyis az, hogy szeretjük egymást, és boldog család vagyunk!
2008. aug. 2. 16:41
 7/7 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van!!köszönöm a választ!!:)
2008. aug. 2. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!