Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kell (ene) nőnie...

Mennyit kell (ene) nőnie újszülöttkortól havonta? Nektek fiú v lány baba havi hány cm-ket nő (tt)?

Figyelt kérdés
nem találok netes kalkulátorokat, csak egyet ami szerint jól le vagyunk maradva..
2014. jún. 28. 16:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csak szopizik? születési sulyat mikor érte el? mosolygos bab ,,nem sirdogal? napi 6pisis kakis pelusok megvannak? Ha igen ne aggodj ha a védőnő szerint rendben van akkor ő csak ilyen alkat.
2014. jún. 30. 17:52
 12/13 A kérdező kommentje:

nem mosolyog még, max ha épp pukizni készül, akkor úgy áll a szája mintha mosolyogna, de ezen kívül, igen szopizik, minden etetésnél van széklet, normál időben visszanyerte a súlyát

vagy azon is gondolkodom ennyit jelenthet hogy 40. hét helyett 38-ra jött? akkor mondta a doki, hogy a két hét lemaradást a 40 hetes babákhoz viszonyítva hamar be fogja hozni de számítsak rá, hogy először lassabban kezd enni, kevesebbet, mint a 40 hetesek, stb, nem is voltam megijedve, amikor pl más babája már rég körül nézelődött 1 hetesen, míg enyém még nemigen volt érdeklődő, de már így két hónaposan is lemaradás...

2014. jún. 30. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy számit e az a két hét. Akk biztos mert az én lanyom tul letthordva, 10nappal. 8hetesen mar vigyorgott. 11hetesen átfordult a hasárol a hátára. Most 14hetes .De nallunk gond volt a hízással.

Az h minden pelusban van kaka is én nem tudom hogy jo e mert a kislanyom vegyesen taplalt,nekünk napi egy van. És mellé 7pisis pelus kb /nap .ha a gyerekorvos/védőnő nem aggodik te se tedd.

2014. júl. 1. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!