Van itt olyan anyuka, akinek a babája lassabban gyarapodott, mint ami a "tankönyvben" szerepel (min 150g/hét)?
Figyelt kérdés
Volt valami oka, vagy csak simán ilyen kis étvágyú volt? Kisgyerek korába is megmaradt a rossz étvágya, vagy javult a "helyzet", ahogy már mást is kaphatott a tejen/tápszeren kívü?2014. jún. 28. 15:50
1/5 anonim válasza:
A kislányom 6.5 hónapos, és sajnos ő sem olvasta a védőnők és orvosok nagy könyvét. Kb. Fele annyit eszik mint az átlag, kivizsgáláson is voltunk, de szerencsére semmit nem találtak. Azt mondták, hogy ő ilyen "energiatakarékos". A bébiétel se fogy jobban, és az sem amit én főzök, már több mindent kipróbáltam, mert tápszeres volt, és a rossz étvágya miatt hamarabb kezdtük a hozzátáplálást.
2/5 anonim válasza:
húgom kislánya volt így, sose hízott eleget... most már rendesen eszik amit főz neki, már nincs gond az étvágyával :) 1 éves...
3/5 anonim válasza:
Igen van! Mindent megeszik, nagyon jó étvágyú de mégsem a nagykönyv szerint hízik..egészséges mint a makk! Csak ilyenek a génjei.. 9 hónapos és 8 kg, inkább hosszú mint tömzsi baba!
4/5 anonim válasza:
9 hónapos és 8 kiló? Az teljesen normális. A lányunk 1 évesen volt 8 kiló. Nem tudom kérdező mekkora babára gondolsz. Nekünk csak a 6. hónaptól hízott keveset a baba, addig mindig megvolt a minimum, de utána volt olyan hónap, amikor csak 150 gr-ot hízott összesen. Most nem egészen 2 éves és majdnem 11 kiló. Szinte duci.
Nálunk épp akkor kezdett egyre kevesebbet hízni, ahogy a tápszeren kívül elkezdett mást is enni. A zöldség és a gyümölcs még annyira sem hízal, mint a tápszer, vagy az anyatej.
5/5 A kérdező kommentje:
2 hónapos a kislányom, heti átlagban olyan 100 grammokat hízik... Voltunk kivizsgáláson, ahol mindent rendben találtak. Azt mondták, ennyi az igènye, és kész.
2014. jún. 28. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!