Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor tápszeres vagy...

Most akkor tápszeres vagy anyatejes? Segítsek vagy ne segítsek neki?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapos a babám. Nagyon hasfájós. Már kipróbáltunk minden csodacseppet, igazából egyik sem 100%-os, de van amelyik kicsit segít. Most írt a gyerekorvos Beba Sensitive tápszert, hátha attól jobb lesz. A napi 5-6 étkezés kb. fele tej, fele tápszer. Estére pl. inkább tápszer, mert attól jobbat alszik, nem fáj úgy a pocakja. Úgy tudom anyatejes babánál nem kell, hogy minden nap legyen széklet, tápszeresnél viszont igen. A kérdésem, hogy ő akkor most minek minősül? Nem tud kakilni, nagyon szenved, 1 órát ha alszik nyugodtan, utána órákon keresztül nyom. Most tegnap és már ma is meg lett lázmérőzve, irdatlan mennyiségű zöld kaka jött belőle. Tudom, hogy ez nem megoldás, de már nem bírtam nézni, ahogy szenved. Hogy lehetne ezen változtatni? Nagyon el vagyok keseredve és rettenetesen fáradt vagyok. Nem nyavajogni akarok, de így van, nagyon kevset alszunk. Egy-egy nap, mikor valamiért nem fáj a hasa, alszik egy huzamban 6 órát is. Az evésre nagyon odafigyelek. Kérlek ha tudtok segítsetek egy-két jó tanáccsal. Köszönöm!
2014. jún. 28. 11:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
valamelyik HA-s tápszeren rajta van (lehet pont ezen a Bebán), hogy zöld kakit okozhat. nem feltétlen van túletetve..
2014. jún. 28. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!