Milyen őrültséged csinált a babád/kisgyereked, amitől égnek állt a hajad? Veszélyes vagy (inkább) vicces szituációkra gondolok!
Huh, jó kis sztorik, köszi, hogy leírtátok őket, jöhetnek még!:D
Az én lányom még csak most lesz 1 éves, de már most vannak hajmeresztő szokásai, a falat ő is imádja nyalogatni ...
egyszer felállt az etetőszékben, pedig be volt kötve, de addig-addig tekergett, amíg ki nem bújt belőle félig, azóta nem merem még bekötve sem otthagyni a konyhában egy fél percig sem...a kanapéról állandóan fejjel előre akar lejönni, pedig tudja, hogy hogy kell lábra érkezni, csak az előbbit viccesebbnek tartja...
18 hónapos a kisfiam.
Mindenhonnan kipakol, azonnal leszór/lesöpör mindent polcokról stb. ha nem vagyok időben résen.
Állandóan a konektorban akar nyúlkálni. Ha rászólok és eltessékelem onnan, annál inkább támad a konektorokra.
Frissen festett falat szépen végigtapicskolta csokis kézzel.. ( mint utólag kiderült a nővére szobájából kicsent csokisnáplyit majszolta és azzal a kézzel "barlangrajzokat" festett nekünk a falra.
Nyalogatja az erkélyajtót.
Van egy 1 m magas vastag vázánk ami félig homokkal van töltve, félig pedig a nyaralásaink alkalmával gyűjtött kagylókkal... na hát erre támad, imádja kiszórni az összes kagylót, már a 3. helyre pakoltuk ezt a vázát de sehol nincs jó helyen.
Előszeretettel eszi a földet. persze akkor már nem ízlik neki, de mindig megkóstolja.
És amivel sajnos nem tudom mit kezdjek hogy harap. Harap akkor is ha hízeleg és harap akkor is ha mérges.
7.-es: a wc-kefével való fésülködés viszi a pálmát nálam! Zseniális!
A fiam pár hónappal múlt egy éves, amikor egy kis merőkanállal a libák által összeszart pocsolyából kanalazgatott elmélyülten - mármint, kóstolgatta a szaros-sáros vizet. Hasonló korában ruhástul-cipőstül-pelenkástul beleült a lovak itatóvályújába, és booorzasztó boldog volt, ahogy fröcskölte a vizet maga körül. Felmászott a kb 3 méter magas tűzifa-rakásra. El sem értem, meg kellett várnom, amíg lejjebb jön, hogy levehessem.
A lány sokkal óvatosabb, ővele eddig egy necces szitura emlékszem (most múlt két éves): még nem tudott járni, 13-14 hónapos volt, egy ismerősnél voltunk, kint az udvarban beszélgettünk. Hátranézek, látom hogy a gyermekem felmászott egy padlásajtónak támasztott létrára, szintén nem értem el a földről, utána kellett másznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!