7,5 hós babámmal miket és hogyan játsszak, ha semmi nem érdekli, és folyton elmászik?
Figyelt kérdés
Picit tanácstalan vagyok,mert már 6 hós kora óta mászik,és csak ez érdekli,egy darabig,aztán nyűglődni kezd,de játékokkal nem tudom őt lekötni. Ha megunja a mászást,akkor csak nyöszörög és akkor sem élvezi hoyg foglalkozok vele, hanem megy tovább,mászik el tőlem de közben gyakorlatilag hisztizik már.
Kicsit úgy tűnik olyankor,hogy semmi sem jó.
Aztán hagyom mászkálni,csinálom a dolgomat,de akkor meg jön utánam és sír hogy foglalkozzak vele, csimpaszkodik a nadrágomba. És kezdődik előről,leülök hozzá hogy játszunk együtt,de megint elmászik...megint nyöszörgés,hiszti.
2010. jan. 4. 18:56
1/3 anonim válasza:
Az én babám 10 hónapos és amióta mászni tud ő is csak azt csinálja. Én sem tudom semmivel lekötni és olyankor azt érzem hogy béna vagyok. Szerintem majd 1 éves kora körül fogunk tudni játszani. Egyébként is egy örökmozgó eleven gyerek. Ha főzök vagy más házimunkát végzek állandóan körülöttem van. De ha leülnénk játszani, már megy is az útjára.
2/3 anonim válasza:
Nálunk nagyon menő a hinta, de ha énekelek neki, akkor is nagyon figyel. Remekül szórakozik az "ő ledobja, és felveszem" játékon. :-) Ha kiad hangokat, és én utánozom, az is nagyon szórakoztatja.
3/3 anonim válasza:
Mássz utàna, kergetsd! Kukucsoljatok, ha bemászik pl a fotel mogé, te a másik oldalról tudod szórakoztatni. :) tapsolj ès énekelj neki, ha nem szoktál, hátha bejön! Labdázzatok, guritsd előtte és menjetek utána. Gurits előtte autót, vonatot, ha villog vagy hangot ad ,az sem menő? A barátnőm lánya is ilyen korán csinált mindent, őt is a mozgással kapcsolatos játékok kötötték le, majd mégis leült a könyv mellé és figyelt, hogy ez mi, az mi...14 hós, szalad és lényegében beszél, mert mindennek mondja a két első betűjét...ugyanennyi idős fiam ettől szinte fényévnyire van:( szóval próbálkozz mindenféle játékkal, akar ő veled játszani, csak rá kell jönni,hogyan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!