Van koztetek vki, akinek a gyerekenel csipo diszplaziat allapitottak meg?
Figyelt kérdés
A kislanyomnal csipo diszplaziat allapitottak meg. Aprilis 3-an kapta a pavlik kengyelt ami rajta volt 6 heten keresztul. Majusban az ultrahhangja tokeletes lett, 97% ban gyogyult, igy lekerult rola a kengyel, meg ejszakara sem kellett h rajta maradjon. Ma voltunk UH-n megint, es megint moderalt csipo diszplaziat allapitottak meg a bal csiponel. Nem ertem h hogyan, amikor Majusnban azt mondtak h jo. Csutortokon megyunk az orvoshoz, de elore felek h a kengyel visszakerul. Mar akkor sem birta a kislanyom, es mozgasban is lemaradt cask most fordult meg, es egyenlore cask hasra tud es vissza nem. Most mi less ha megint kengyel lesz? Jart mar vki igy?2014. jún. 24. 17:21
11/17 A kérdező kommentje:
hat nem tudom lehet h hazamegyunk es otthon fogom orvoshoz vinni.... ti kihez jartok?
2014. jún. 24. 18:52
12/17 anonim válasza:
Mi Sztk-s alapon járunk hozzá, mert itt rendel, de van magánrendelése is. Dr. Besze Tibor. Ha beírod gugliba kiírja a rendelési időt, meg a címet is.
Nekem furcsa, hogy egyszer gyógyult, egyszer meg mégsem...
13/17 A kérdező kommentje:
sztk-s is jo mert mi fiizetjuk a min TB-t, de a magan is. Itt mi is allamiba jarunk, eddig meg voltam elegedve. de most. Kivancsi vagyok mit mondanak holnap. Nekem si furcsa h egyszer gyogyult egyszer nem. En ugy olvastam h 12 hetig van altalaban a baban, abbol 6 het 23 ora, es a kov hat het UH-tol fugg, van akinek marad a 23 ora van akinek meg ejszakara kell. en arra szamitottam h majd ejszakara kelleni fog, ra is kerdeztem, h biztos. azt mondatk h nagyon szep es felesleges. most meg tegnap az UH-n pofara estem. A gondom evvel h kislanyom nagyon nehezen szokta meg a kengyelt allandoan sirt, tehat ha maradt volna ejszakara jobban elfogadta volna. Most mg ha visszarakjak neki 23 orara akkor hulyet kap, es en meg plana mert kezjuk akkor mindent elolrol. Akkor az elozo 6 het teljesen folosleges szenvedes volt neki es nekunk is. Most emiatt teljesen ki vagyok akadva. Itt rontgent nem csinalnak a sugarzas miatt, azt mondtak ha lehet akkor elkerulik, hisz az egesz medencejet kellene rontgenezni es az nem tesz jot.
2014. jún. 25. 09:23
14/17 anonim válasza:
Igen, de egy rtg azért nem a világ vége. Gondolom nálatok más a protokol. Az én lánykám szerencsére nagyon jól viselte, mondjuk még két hónapos kora előtt került rá. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy nálatok mi lehet most... Majd írd meg! :)
15/17 A kérdező kommentje:
okes. holnap megyunk. o ket es fel honapos volt mikor kapta, de nem szerette. este pancsi utan mindig hiszti kozepette let raadva, es hiaba mondtak h majd probal fordulni vele meg egyebek o cask fekudt mint egy kinyult beka. amikor rakerult akkor lehetett latni h olyan sutan tartja a labat es a bal a rossz, most ezt nem lehet latni, meg mai napig is ugy terpeszben alszik, ahogy a kenygyel volt rajta. Kivancsi vagyok mit mondanak, de nem ertem ha meggyogyiltnak nyilvanitottak, akkor most miert nem... na mindegy holnap ilyenkor okosabb leszek.
2014. jún. 25. 14:09
17/17 A kérdező kommentje:
bocsi elfelejtettem irni. szerencsere az orvs azt mondta h cask mild, neki moderate volt a kozepes. Azt mondta h erre nem kell mar kengyel magatol is rendbe jon. Most megnyugodtam. az Ultrahangos nem volt vmi keszseges, cask caccogott. a lenyeg h nem kell tobbe a kengyel, es nem kell aggodnom.Szeptember 25 en van ujabb idopontunk 3 havonta vizsgaljak, ekkor mar rtg less, mert mar az UH nem jo ebben a korban. egeszen masfel eves koraig nyomon kovetik. ami jo.koszi h erdeklodtel.
2014. jún. 28. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!