Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit és mikor uzsizik- ha...

Mit és mikor uzsizik- ha uzsonnázik, és vacsorázik 1 éves korú babátok?

Figyelt kérdés
14 hós kisfiam reggelire és ebédre jól eszik. Ebédelni egy előtt eszik, és alszik kb. 2-2,5 órát, és ilyenkor mikor felkel nem tudom, hogy éhes-e vagy, nem. Jelezni nem jelez, sirni nem sir. Ilyenkor mandarint eszik, vagy narancsot, egyet-egyet. Vacsorázni olyan hat körül szokott, és nem tudom hogy addig nem-e éhezik meg. Nem akarok butának tűnni, de gondolom ha éhes lenne, akkor azt jelezné nekem. Vacsira az megy, amit mi eszünk, hideg, vagy rántotta, bundi kenyér, sült krumpli, hal, stb. Eddig még lefekvés előtt vagy éppen uzsira megevett egy joghurtot, vagy krémtúrót, danoninot, de most vagy egy hete már ezt sem. Elég amit eszik? Most a tejet is kóstoltatom vele, hogy adjam neki?
2010. jan. 4. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
11 hósak vagyunk. 16-17 körül uzsizunk, krémtúró, joghurt piskótával, kölesgolyóval, stb. dúsítva, kefír kiflivel, kenyérkatonák vajjal, felvágottal, lekvárral, maradék ebéd.Hírtelen ennyi jutott eszembe. Vacsorára cici van.19-20 körül.
2010. jan. 4. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom szintén 14 hós és kb azokat kapja vacsorára, amiket te is írtál. Ő imádja a rántottát, a virslit. Csak annyi a különbség, hogy én estére már nem adok neki semmi édeset, még joghurtot, krémtúrót sem. Azokat csak uzsi idején kaphat, vagy persze korábbi napszakban. Viszont elalvás előtt még igényli nagyon a tápszert. Mostanában csalok: 150ml tápszerhez keverek 40-50ml tejet is. Reggel ez a csel nem jön be, de este így elfogadja. Ha éjszaka babád nem ébred, akkor elég. Az enyém sem egyformán eszik. Valamikor alig vacsorázik, valamikor jól megpakolja a pocakját, de soha nem éhes éjszaka. Viszont nálunk tényleg fontos az esti tápszer. Bár már nagyon szeretném elhagyni a tápszert, helyette kakaót vagy Maci kávét adni, de egyenlőre nem vevő rá:-(

2010. jan. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!