Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem igazán érdeklik az arcok,...

Nem igazán érdeklik az arcok, normális?

Figyelt kérdés

5 hetes baba. Szemkontaktust ritkán, rövid ideig vesz fel. Nézelődik, de arcokat nem néz hosszabb ideig, mint bármi mást.

Normális ennyi idősen ez?

2-3 napja rövid, halvány szociális mosoly jelent meg, de ritkán alkalmazza.

2014. jún. 23. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Valóban ne olvasgass annyit, a babád ugy tökéletes ahogy van. Az egyes fejlődési pontokpl mosoly kuszás mászás....Stb.Ezek egyéniek. Akár egy honap(vagy több)r eltérés is lehet két gyerek közt. Ez teljesen normális.A babádtol függ. Az első mosoly nallunk6-7hetesen jelentkezett amugy. Akkor figyelte az arcokat szemkontaktust talán most 3hosan szokott...szinte szugerál.igazábol eddig nem figyeltem ha ram néz a szemembe néz e.

Mihelyt látni fog rendesen néz is és utános.Ha mosolyogsz mosolyog...N

2014. jún. 24. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, te is olyan leszel, mint én...Fogadjunk, hogy beparáztál, hogy autista a gyerek:D Én babám 3 hónapos, de már túl vagyunk néhány hipochondriás rohamomon: izomsorvadás, izomletapadás, autizmus, oxigénhiány, toxoplazmafertőzés okozta vízfejűség, és bármi amit a neten találok, azonnal látom a tüneteket...Amikor elkezdte normál módon behúzni a fejét a nyaka közé, ha felemeltem, elrohantam vele a gyerekorvoshoz, mert kisilabizáltam a neten, hogy túl feszesek az izmai. A mai napig görcsbe rándul a gyomrom, ha magam elé emelem és elfordítja a szemét. Röhögök magamon, aztán jön egy újabb aggodalom és kész vagyok.
2014. jún. 24. 23:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem paráztam be és nem bújom a netet. A szüleim fejlesztőpedagógusok voltak, emiatt a fejlődéstani részről többet hallottam már otthon, mint mások - otthon szakmáztak,ráadásul fordítóként sok orvosi szöveget is fordítok.

Tényleg nem tehetek fel úgy egy kérdést, hogy objektív választ kapjak, mindenféle feltételezés, személyeskedés, véleményezés nélkül?

Autizmus vagy bármi egyéb fel sem merült bennem, egyszerűen nem vagyok tisztában pontosan a fejlődési lépcsők idejével, ezért kíváncsiságból megkérdeztem.

Megköszönöm, ha valaki egy egyszerű igen/nem választ ad, esetleg leírja, hogy a fentiek mennyi idős korban alakulnak ki.

2014. jún. 25. 00:04
 14/14 anonim ***** válasza:

11es vagyok!

Igen normális dolog még várj pár hetet és mindent csinalni fog amit kell.

2014. jún. 26. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!