Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a jó kenguru?

Melyik a jó kenguru?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék, kinek melyik jött be. Olyant szeretnék, ami újszülöttkortól is jó! Premaxx-ot használt már valaki? Az elég érdekes kialakítású,nem tudom jobb-e mint a "hagyományos" kenguruk?
2008. aug. 1. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az a jó, amelyikbe menetiránnyal megegyezően és fordítva is tudod vinni a babát. Tudom, van olyan kenguru, amit újszülöttkortól is lehet használni, de én csak 4 hónapos korától mertem beletenni a kisfiamat.
2008. aug. 1. 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem Chicco kengurum van 0-11kg.2 hetessen akartam beletenni a babát,de nembírt még benne ülni sem.Szerintem az csak 3 hónapos kortol való,mert még a fejét sem tudta rendessen tartani benne,pedig ujszülötteknek van.Én azt hiszem hogy kiadtam 24 ezert érte,de szerintem soha nem fogjuk használni,pedig már 6 hetessek vagyunk,de sír benne.
2008. aug. 1. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
A cybex Igo is kb 24eFt, de fektetve is lehet benne a baba, meg ültetve is mindkét irányból. Én nagyon szeretem, igaz drága, de ha sokat használod megéri. Sokszor jobb mint a babakocsival egyensúlyozni.
2008. aug. 1. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! A Brendon-ban láttam olyan kengurut, ami csecsemő kortól 16 kg-ig jó, igaz nem tudom mi a márkája. Merev a fekvő része, és amíg csecsemő vizszintesen tudod hordozni magadon, majd később függőlegesre is állítható, ezért szerintem tökéletes csecsemő hordozásra, mert megtámassza a fejét és a gerincét. Az ára 24.000 Ft.
2008. aug. 1. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!