Ennyi kosszal, maszattal, morzsával, pecsétekkel és egyéb hasonlókkal kell számolnom?
Figyelt kérdés
8 hós babámnak ma először adtam egy babakekszet a kezébe. Mondanom sem kell... minden tiszta maszat volt körülötte és rajta. Evéskor alapban összeken mindent, a pihenőszéket már alig bírom tisztítani, pecsétes mindene mindenhol (lepedő, pléd, ruhák, szőnyeg stb.).
Adjam lejjebb a tisztaság-rend mániámat és mosolyogva nyugtázzam, ugye? :)
2010. jan. 4. 11:41
1/6 anonim válasza:
én csak az etetőszékben adok neki enni. Azt hogy ő rohangál (már 21 hónapos) a lakásban és közben eszik, na azt nem. De ettől függetlenül nagy koszt csinál, ez van. Később még nagyobb lesz.
2/6 anonim válasza:
Szia, én a pihenőszéket letakarom egy jól mosható vászonnal, vagy vékony pléddel. Enni csak ülve, az etetőszékben vagy a pihenőszékben engedem, szaladgálva nem. Etetéskor vagy kap egy nagy előkét, vagy egy 4 számmal nagyobb pólót, ami védi az egész ruházatát. Naponta kénytelen vagyokporszívózni, de ez van.
3/6 anonim válasza:
Én is csak kizárólag az etetőszékben etetek (ennek később is meglesz a gyümölcse), de valóban, minden tiszta pecsét, morzsa. Ezzel jár a gyerek. Én már lejjebb adtam a lakás tisztaságával szembeni elvárásaimat. Szerintem ez normális, minthogy beleőrüljünk. Estére szörnyű, ahogy kinéz a ruhája.
4/6 anonim válasza:
Én próbáltam tartani magam az enni csak etetőszékben elvhez. Egészen addig amíg beteg nem lett, nem volt hajlandó enni, de néha futtában bekapott egy-két falatot. Azóta sem a legjobb evő, a súlya is nagyon kicsi, hurka sehol rajta, pocakját még nagyítóval sem látni. Így én sajna elfelejtem a rendet, tisztaságot csak egyen. Viszont szét nem szórhatja, ide-oda nem kenheti. annyi kosz van belőle (az sem kevés) ami véletlenül lepotyog. Most már tudja keksz, stb után porszívózás, megy magától és mutatja, hogy hozzuk, takarítani kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Még nem tud egyedül ülni, ezért nem merem etetőszékbe rakni.
2010. jan. 4. 13:13
6/6 anonim válasza:
Amikor még nem tudott egyedül ülni a fiam, az autósülésben etettem meg. Amikor már meg tudta tartani magát, áttettem az evés idejére az etetőszékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!