Mit csináljak, hogy ne legyen annyira melege a picinek?
Figyelt kérdés
lakásban 30fok van!! nem tudom már mit csináljak szegénykémről folyik a víz olyan melege van! légkondi, ventilátor nem lehet a pici miatt! napközben még valahogy megoldom de este??2008. júl. 31. 22:06
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire pici a babád nekünk csilár ventilátorunk van egész nap megy egyes fokozaton.Nincs tőle semmi baja a babámnak huzatot ilyesmit észre sem lehet venni és a szobába sokkal többet ér mintha 3 álló ventilátor lenne bent.
2/5 anonim válasza:
Tegyél szúnyoghálót az ablakra és este ameddig te ébren vagy tárd ki az ablakot.
3/5 anonim válasza:
Mi 25 fokra hutunk klimaval, ami nem a gyerekszobaban van, de a nyitott ajton at megis bejon a kellemesebb ido.
Klima nelkul nalunk is 30 felett van a hom.
4/5 anonim válasza:
Nedves, nyirkos textilpelussal szoktam legyezni a lányaimat, és azt imádják. Tavaly nyáron sem lett semmi bajuk tőle, pedig még csak fél évesek voltak, most másfél évesen egész nap azzal rohangálnak a lakásban, ha jól esik nekik, magukra terítik, ha nem kell leveszik. Éjszakára pedig a lábukat, combjukat betakarom vele, ez hűvösen tart néhány órán keresztül. Amikor én is lefekszem, kicserélem nekik-
5/5 anonim válasza:
Esetleg napközben is fürdesd meg, ha szeret fürcsizni. Az enyém imád, tegnap délután meg is fürdettem, nagyon élvezte, felfrissült tőle. 2,5 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!