Másnak is van kukabúvár gyereke?
15 hósomnat kb fél percig nem figyeltem, épp a reggeli után törölgettem az etetőszékét a nappaliban, lépek be a konyhába, és látom, hogy a reggeli kajamaradékot csipegeti ki a kukából :-D Bakker, azt hittem megáll a szívem :-/ De milyen büszke volt magára, hogy talált kaját, még nyammogott is neki, és dörzsölte a pociját. Semmi olyan nem volt a kukában, de azért na..... Nem volt éhes, mindig szól, ha kér még, de ezt most felfedezte magának. Szuper.
Délután indulok gyerekzárat venni a konyhaszekrényre (abban van a kuka)
Nektek is van ilyen sztoritok?
szia
szerintem itt nem találsz olyan anyukát,akinek ne lenne az a gyereke.a legjobb tényleg a gyerekzár.nekünk elöl is van-és épp most tört le a teteje is..gondolhatod.ha valamit szeretnél elérni ,akkor sosem azt mond,hogy nem szabad kukázni,mert felhivod rá a figyelmét.inkább tereld el a figyelmét,ha tudod.de szerintem ezek olyan dolgok,mint a falra rajzolás,kulcs-és palack imádat,homokevés..stb,amit senki nem úszhat meg
Nálunk is lakik kukabúvár :) Bár ő több mindend dob ki, minthogy kiszedjen, de azért rajta szoktam kapni ezen is :)
Én inkább arra figyelek, hogy miket dob ki, mert találtam már érdekes dolgokat a kukában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!