Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is van kukabúvár gyereke?

Másnak is van kukabúvár gyereke?

Figyelt kérdés

15 hósomnat kb fél percig nem figyeltem, épp a reggeli után törölgettem az etetőszékét a nappaliban, lépek be a konyhába, és látom, hogy a reggeli kajamaradékot csipegeti ki a kukából :-D Bakker, azt hittem megáll a szívem :-/ De milyen büszke volt magára, hogy talált kaját, még nyammogott is neki, és dörzsölte a pociját. Semmi olyan nem volt a kukában, de azért na..... Nem volt éhes, mindig szól, ha kér még, de ezt most felfedezte magának. Szuper.

Délután indulok gyerekzárat venni a konyhaszekrényre (abban van a kuka)

Nektek is van ilyen sztoritok?

2014. jún. 21. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Jaj, hát hogyne. Nagyon résen kellett lenni, hogy ne pakolja ki a kukát. Kb. 2 hónap alatt szokott le róla, de amint nem figyeltem, már pakolta volna. Szintén ilyen idős kora körül.
2014. jún. 21. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
És hogy szoktattad le róla? A fújjjkakiseztnemszabad felkiáltás eddig még nem jött be :-)
2014. jún. 21. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:

szia

szerintem itt nem találsz olyan anyukát,akinek ne lenne az a gyereke.a legjobb tényleg a gyerekzár.nekünk elöl is van-és épp most tört le a teteje is..gondolhatod.ha valamit szeretnél elérni ,akkor sosem azt mond,hogy nem szabad kukázni,mert felhivod rá a figyelmét.inkább tereld el a figyelmét,ha tudod.de szerintem ezek olyan dolgok,mint a falra rajzolás,kulcs-és palack imádat,homokevés..stb,amit senki nem úszhat meg

2014. jún. 21. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen,szoktam mondani hogy vagy kukás lesz vagy kéményseprő :) Mert a másik kedvenc a fa tüzelésű kályha :) Minap mondtam az apjának hogy figyeljen rá mert elszaladok wc-re.Apukának a nagy csend tünt fel.Az én drága lányom kinyilotta a kályha ajtót,egyik kézzel kívülről fogta másik kézzel belülről fogta ( ahol természetesen tiszta korom ) és éppen próbálta volna bekapni az ajtót,mire az Apja odaért :) Gondolhatod............
2014. jún. 21. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is lakik kukabúvár :) Bár ő több mindend dob ki, minthogy kiszedjen, de azért rajta szoktam kapni ezen is :)

Én inkább arra figyelek, hogy miket dob ki, mert találtam már érdekes dolgokat a kukában :)

2014. jún. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!