Az esti alvás előtt a fiam felpörög, négykézláb van és lovacskázik, de nagyon. Alig tudom elaltatni. Mért csinálja ezt amikor látszik, hogy álmos?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 21:12
1/3 anonim válasza:
nem tudom, kisbabáknál hogy működik, de én ha nagyon álmos vagyok, és nem alszom akkor el, egy idő után elkezdek pörögni, és akkor már én sem tudok aludni.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy éppen így altatja magát. Vannak olyan babák akik ezt csinálják.
3/3 anonim válasza:
A nagyobbik fiam ilyen pörgős. Általában nála az működik, hogy esténként beszélgetünk, mesekönyvet nézegetünk, ezzel próbálom nyugtatni, utána mehet aludni. Estére ezért szokták javasolni a nyugodtabb játékot, nem a zenés, ugrálós dolgokat. Nálunk bevált, a fiam már 3 éves, 2 éve így fekszik le aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!