18 hónapos kisfiam szereti a csípős kaját, adhatok neki néha? Árthat a csípős?
Régebben nagyon jó evő volt, de egy 2 hete nem igazán és így örülök ha eszik most ettem melegszendvicset ami állt sajt, vaj és csípős pirosarany. Kért belőle mondtam hogy csíp, tudja jól hogy mi az. Gondoltam biztos nem fogja kérni ha rájön mennyire csíp, de megevett vagy 4-5 falatot.
Egyáltatlán milyen hatással van a csípős étel az ember gyomrára?

De édes!
Hát ilyet még nem hallottam.Szerintem azzal,hogy néha megeszik egy fél kenyeret csípőssel,attól nem lesz semmi baja.És hát persze hogy szereti,hisz a jó példa ragadós! :-)

az enyém is simán megeszi a chilis babot, persze nem adok neki, csak az enyémból pár falatot, de szereti.
elvileg nem szabad csípőset adni nekik, de szerintem néha nem baj. főleg, ha mást nem eszik...:)))

Barátnőm kisfia 1 éveske és nem csak hogy szereti a csípőset,még a nyers vöröshagymát is megeszi magában:)))))
Édes ahogy közben fintorog,vicsorog és folyik a könny a szeméből,de nem lehet elvenni Tőle mert olyan hisztit lever,hogy tyűűűű...
Hát érdekes....de cuki nagyon:)))))

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!