Sugarban kijott a kajcsi, eleg sok. Ez most bukas vagy hányás?
Figyelt kérdés
5 honapos a kisfiam 10kor kapot kortelevet majd 1kor 180ml.tapszert amikorra megette elaludt setaltam vele de nem bufizett igy leraktam aludni.Mikor felkelt kb15 percre ra sugarban kijott a kajcsi eleg sok.Nagyon megijedtem mert meg sosem csinalt ilyet es nem is szokott visszajonni neki az etel. Ra egy felorara megint sok visszajott. Nem lazas jokedvu ugyanugy jatszik mint eddig sot o meg sem lepodott nem is sirt en meg majdnem szivinfarktust kaptam. Mitol lehetett? Remelem ejszaka nem lesz semmi baj! Furdes utan mennyit adjak neki enni a szokasos 180ml.? Fogunk meg nincs de az inye mar feher 2 hete esetleg attol? Segitsetek!!!!!2008. júl. 31. 19:05
1/4 anonim válasza:
Ha sugárba jöt valószínü hányt.Sok mindentől lehet még a nagy melegtől is.Enni inni ugyanug adj neki mint szoktál,de ha holnap is hányni fog menjetek orvoshoz
2/4 anonim válasza:
Én azt gondolom ez már bukásnak számít. Nyugodj meg előfordulhat végülis bármikor. Ha szerintem holnap is ezt csinálja akkor menj csak dokihoz.
3/4 anonim válasza:
Ha az ínye fehér, az meg szájpenész is lehet, amit kezelni kell!
Gyógyszertárban megmondják, mivel, glicerin-borax a szer neve, ha jól emlékszem.
4/4 A kérdező kommentje:
Neeem szajpenesz! Csak alol a ket fogacskajanal feher az ine szerintem nem sokara kibujik.
Jo ejszakank volt ma reggelre is vigyorgott szoval szerintem tulette magat. Nagyobb jelentosegtet nem forditok ra ha ma nem csinalja.
Koszonom a valaszokat nektek!
2008. aug. 1. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!