Van itt olyan anyuka akinek a babája 2500 gr súly körül született a 39-40. héten?
Pont a 40. héten született 2700 grammal és 49 centivel, lány.
A 36. héten mondták, hogy kicsi és 10 napig jártam a kórházba "vitaminkúrára".
Amúgy teljesen egészségesen jött világra és utána teljesen jól fejlődött. Most 3 évesen pedig nagyobb, mint a kortársai.
Férjem 2700 grammal született a 39. héten, tudták, hogy kisebb a baba, nem is első gyerek, aki megfogant, de a többi elment. Nem volt lemaradva semmiben (anyós elmondása szerint).
Már a 20-22. hét környékén tudták, h kicsi lesz
Egy barátnőm kisfia 2500grammal és 48centivel született a 38.héten valamikor.Fél éves most a kicsi,már 5 kilót hízott,nőtt 18centit.Amit tudnia kell egy 6 hósnak,azt tudja is.Forog,tartja a fejét.Neki mondták hamar már,hogy kicsi.Ráfogták arra,hogy cigizik.De anyuka,apuka is kicsik,szóval reális volt ehhez mérve a fiuk mérete is.
Másik barátnőm lánya 41.hétre született 2900-al,neki nagyon gyorsan fejlődött a kicsi mozgásilag,6hósan már javában állt.Nem szóltak neki hogy túl kicsi lenne,pedig túlhordással nézve nem túl nagy.
Én 38.héten születtem 2900-al.Párom is 2900-al született,de szerintem időre,mert ő 56centi volt,bár én is a 38.héten 54.
Öcsém 37.héten érkezett 3350grammal.Ő meg óriási volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!