Étkezési gondok? A kislányom lassan 11 hónapos,73 cm és nincs 8 kiló. Ezzel nem is lenne annyira gond, de iszonyatosan keveset eszik.
Köszi! Örülök, hogy írtál! Ma azt beszéltük a párommal, hogy egyszerűen olyan, mintha sajnálná az időt az evésre. Képtelen egy helyben ülni! Ma megpróbáltam különféle dolgokkal lekötni a figyelmét és így egész jól evett. Mármint magához képest. Már sokmindent kap, nem is ezzel van a gond, hanem a mennyiségekkel. Meg azzal, hogy hogy altassam el tápi nélkül? Ő nem bújós baba, ha megüti magát, vagy éjszaka sír, nem bújik oda hozzám, hanem feszíti magát és egyre csak hergeli magát. 8 hós koráig átaludta az éjszakát, aztán kibújt az első fogacskája és attól kezdve van éjszakai kétszeri kelés. Kicsit tanácstalan vagyok! Ma már kihagytunk egy tápis étkezést, de csak azért, mert kétszer aludt, nem a szokásos háromszor.
Azt hittem, hogy majd könnyebb lesz, ahogy cseperedik... Tévedtem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!