Mi lehet a gond? Kislányom 2hónapos koráig imádott fürdeni.2 hete vmi. Miatt a fürcsi végére mindig iszonyatosan elkezd sírni.
Figyelt kérdés
Nem változtattunk semmin. Pár napja próbálkozunk hidegebb, melegebb, kevesebb, több vízzel. Semmi változás, ugyanúgy sír. Próbáltuk már a fürcsi idejét is lerövidíteni de az sem tetszett Neki. Este 7-8 körül van a fürdetés. Mit csináljak?2009. jan. 15. 21:15
1/7 anonim válasza:
szerintem szeret fürdeni és egyszerűen aza baja hogy abbahagyjátok:-)
2/7 anonim válasza:
Próbáljátok ki azt, hogy a kezébe adod a levetett Bady-át. Hátha az megnyugtatja és biztonság érzetet ad neki, hogy foghat valamit, kapaszkodhat. Lehet, hogy csak az a baj, hogy megijedt valamitől akár egy kissebb nesztől, amit ti észre sem vettetek. Egy misét megér.
3/7 anonim válasza:
Valamitől megijedhetett. Nem történt semmi változás biztos? Mindig ugyanaz fürdeti, mert az se jó ha nem egy kéz fürdeti. Próbáljátok lerövidíteni, és inkább kicsit melegebb vizet, nálunk az volt a baj, hogy szinte forró vízben szeret fürdeni és hideg volt neki az, amit előírtak az okosok. Nem szabad türelmetlenkedni, és mindig minden este ugyanaz a szertartás kísérje végig, kedves beszélgetés nevetgélés. Én pl zsipp zsupp-ozni szoktam és folyamatosan szoktatgatom a vízzel. Próbáld előbb a lábait beletenni, locsolgatni... Legyen meleg a szobában én még mindig hősugárzózok is, ha pancsi van.
4/7 A kérdező kommentje:
Nálunk is be van kapcsolva a hősugárzó, a pocakjára pedig mosdókesztyűt szoktunk rakni. Viszont akkor kezdődött az egész amikor telcsivel csináltunk róla fényképet. Korábban fényképezővel is fényképeztük, de nem volt gond. Ha a telcsitől ijedt meg akkor mit csináljak?
2009. jan. 15. 21:29
5/7 anonim válasza:
Én is inkább arra tippelnék, hogy szeret fürödni, és nem akarja abbahagyni:-)
Lányom is, ha elveszem a játékait, már hisztizik, ha kiveszem az ülőfürdetőből, vísít, de csak mert nem akar kijönni. Két kézzel kapaszkodik a kád szélébe:-)
Ha meg megilyedt, akkor azon csak a türelem segít, és hogy többet nem fényképezitek telcsivel.
6/7 anonim válasza:
Szerintem azert kezd sirni a furdes vegen, mert tudja, hogy kovetkezik hamarosan az oltoztetes, amit szinte minden gyerek utal. Az en fiam legalabbis akor kezd uvolteni. Olyankor nem uvolt mar amikor oltozteted?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma már eljutottunk odáig, hogy fürcsi közben nem sírt csak törölközés közben. Szerintem ez nem tetszik a babócámnak. Az öltözködéssel soha nem volt gondunk eddig. Le is kopogom!!!! Köszi még egyszer mindenkinek!!
2009. jan. 16. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!