Hogy dolgozzam fel kisfiam halálát?
Figyelt kérdés
Meghalt a 7hónapos kisfiam!Egyelőre nem tudom hogyan dolgozzam fel.... Közben kisbabát várok,félek,hogy valami baja lesz a sok sírástól. Próbálok miatta erős lenni és nem kiborulni,nem sírni,de ez nagyon nehéz. Van valaki aki átment hasonlón,tudna nekem segíteni?2014. jún. 19. 12:19
21/23 anonim válasza:
3as vagyok.en nem szoktam torteneteken sirni,de ezen elsirtam magam...nagyon sajnalom
22/23 anonim válasza:
:(
Én csak azért írok, hogy imádkozom értetek, a kisfiúért, érted és a születendő kicsiért! Ölelés és lelki erőt <3
23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöma kedvességeteket!!! Igen,mi is arra gondolunk,az ad erőt,hogy a kis lelke visszajön hozzánk,illetve a kistesóban él tovább Atika,ott lesz benne ő is!Nagyon próbálok vigyázni rá,és nem sokat szomorkodni (amennyire ez lehetséges)!
2014. jún. 20. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!