Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy dolgozzam fel kisfiam...

Hogy dolgozzam fel kisfiam halálát?

Figyelt kérdés
Meghalt a 7hónapos kisfiam!Egyelőre nem tudom hogyan dolgozzam fel.... Közben kisbabát várok,félek,hogy valami baja lesz a sok sírástól. Próbálok miatta erős lenni és nem kiborulni,nem sírni,de ez nagyon nehéz. Van valaki aki átment hasonlón,tudna nekem segíteni?
2014. jún. 19. 12:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi lepontozni való volt az írásomban.... nagyon szívszoritó a történeted. Kívánok sok erőt a fedolgozásához. Az idő segít majd és a pici érkezése is enyhíteni fogja egy kicsit a fájdalmadat de amíg élsz aajnos veled marad a fájdalom!!! Igyekezz lekötni magad légy sokat társaágban... mégegyszer sajnálom és kívánom a legjobbakat.2-es voltam
2014. jún. 19. 13:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le semmit,maximum pozitívra,de nem is méltó a témához erről magyarázkodnom... Mindenkinek köszönöm a kedvességét,most elment picit a kedvem ettől is...
2014. jún. 19. 14:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezò bem is neked szólt!!!!!!
2014. jún. 19. 14:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ismeretlenül is veled sírok most. Elolvastam a történeted, szívszorító. Nem tudok olyat írni, ami segíthetne és talán nem is lehet, a szavakat sem találom... Talán ami segíthet ebben a szörnyű tragédiában, hogy a második babádból, érte próbálsz erős(ebb) lenni. Rettenetesen sajnálom, ami veletek történt, őszinte részvétem.

2014. jún. 19. 14:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Sírva olvastam :( nagyon sajnálom! Őszinte részvétem, nagyon sok erőt, kitartást! :(
2014. jún. 19. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam a történeted, potyognak a könnyeim. Itt alszik mellettem a 14 hónapos örökmozgó kisfiam, a kis 'csodám', hát, belehalnék, ha Ő nem lenne. Szerintem gyászold el rendesen a picidet, sírj, ha sírnod kell, úgysem tudod elnyomni magadban! A pocaklakód egy másik kis csoda, vigyázz rá, de miatta ne fojtsd el a bánatod, mert egy életen át hordozni fogod ezt a terhet! Én biztosan járnék terápiára, és sírnék, ha az esne jól. Erőt kívánok!
2014. jún. 19. 14:31
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

6os válaszoló vagyok:

szívszorító, nem térek magamhoz.Itt ülök a gép előtt és csak potyognak a könnyeim. A legborzasztóbb dolog mikor valaki elveszít valakit s főleg ha az a gyermeke, aki alig élt párhónapot. Még előtte volt a világ, még csak most kezdte felfedezni az élet apróbb-pici örömeit. Elsem tudnám képzelni, hogy mi lenne ha valami baj történne Manómmal.

2014. jún. 19. 14:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Akik hasonló tragédiát éltek át, mind, egytől egyik azt írták, hogy leginkább a sorstársaikkal történt beszélgetések segítettek nekik túlélni.

Sajnálom, nem lenne szabad, hogy ilyenek történjenek.

2014. jún. 19. 14:56
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen,az a legborzasztóbb,hogy most kezdett a világ felé kinyílni,olyan kis érdeklődő és borzasztó vidám kisfiú volt. Mindíg nevetett,kacagott,szinte születésétől fogva. S csak ennyi járt neki az életből... Semmit nem tudtam még neki tanítani,nem tudtam még neki megmutatni szinte semmit a világból...
2014. jún. 19. 15:59
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

Részvétem :( Talán próbáld meg úgy feldolgozni, hogy a kis lelkének egy részét viszont láthatod a születendő babádban, és most az a legfontosabb, hogy neki ne essen semmi baja.

Sajnos csak az idő segíthet ilyenkor, fájni mindig fájni fog, akárhányszor csak arra gondolunk, akit szerettünk és elveszítettük.

2014. jún. 19. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!