Hogy dolgozzam fel kisfiam halálát?
Kedves Kérdező!
Ismeretlenül is veled sírok most. Elolvastam a történeted, szívszorító. Nem tudok olyat írni, ami segíthetne és talán nem is lehet, a szavakat sem találom... Talán ami segíthet ebben a szörnyű tragédiában, hogy a második babádból, érte próbálsz erős(ebb) lenni. Rettenetesen sajnálom, ami veletek történt, őszinte részvétem.
6os válaszoló vagyok:
szívszorító, nem térek magamhoz.Itt ülök a gép előtt és csak potyognak a könnyeim. A legborzasztóbb dolog mikor valaki elveszít valakit s főleg ha az a gyermeke, aki alig élt párhónapot. Még előtte volt a világ, még csak most kezdte felfedezni az élet apróbb-pici örömeit. Elsem tudnám képzelni, hogy mi lenne ha valami baj történne Manómmal.
Akik hasonló tragédiát éltek át, mind, egytől egyik azt írták, hogy leginkább a sorstársaikkal történt beszélgetések segítettek nekik túlélni.
Sajnálom, nem lenne szabad, hogy ilyenek történjenek.
Részvétem :( Talán próbáld meg úgy feldolgozni, hogy a kis lelkének egy részét viszont láthatod a születendő babádban, és most az a legfontosabb, hogy neki ne essen semmi baja.
Sajnos csak az idő segíthet ilyenkor, fájni mindig fájni fog, akárhányszor csak arra gondolunk, akit szerettünk és elveszítettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!