Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha a baba a hatara fordul?

Baj ha a baba a hatara fordul?

Figyelt kérdés
3 hetes a babam..eddig nagyreszt feloldalt aludt de amiota egy kicsit erore kapott egyfolytaban forog es mindig haton talalom alvas kozbe.Mennyire art ez neki? En ugy tudom mindig az oldalalvast ajanljak nekik.Most akkor uljek mellette es nezzem mikor forog?
2008. júl. 31. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem árt neki. Max ügyesebb lesz. Egyébként szerintem nem magától forog hanem VÉLETLEN gurul a hátára!
2008. júl. 31. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
dehogy ülj mellette! én kitámasztottam egy puha párnával. de ha ő forogni akar hát tegye! semmi baja nem lesz a háton alvástól. evés után szánj rá elég időt hogy jól megböfiztesd és akkor az aspiráció(félrenyelés) veszélye sem áll fent. gondolom-bár nem írtad te ettől tartasz. nekem a gyerekeim mind hason aludtak. mindenki ettől parázik! de mit tegyen az ember ha neki úgy jó? nekem nem akartak aludni sem oldalt sem háton. ez volt -nincs mit tenni. a gyerek tudja hogy neki hogy kényelmes csak szólni nem tud. ő csak kicsi! nem hülye!
2008. júl. 31. 18:03
 3/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat..aranyosak vagytok:-)
2008. júl. 31. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Elfordulásgátló párna!! Én is be fogom szerezni, mert kisfiam lesz és félek a bölcsőhaláltól!
2008. júl. 31. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom születése óta a hátán alszik.melyik babának hogy jobb.A fejét úgy is oldalra fordítja.
2008. júl. 31. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!