Hasmenés addig van míg ki nem jön a fog? Tapasztalatok?
Ilyenkor többet is nyáladzik, és a keze állandóan a szájában van+ csúszó mászó korszakban, hiába takarítod hülyére magad (bár én sose tettem), mégiscsak a földön éli kis életét. Emiatt beszed egy két fertőzésfélét, amitől hasmenése van, esetleg hőemelkedése. (Ha azonban magas láza lenne, az biztos nem lehet csak a fogzástól!)
nálunk mindig hamar elmúlt magától a hasmenés, ha tartós marad, akkor azért a biztonság kedvéért elmennék dokihoz, nehogy valami más is legyen, mert normális esetben a kis szervezet azért le kell hogy győzze azt a fertőzést pár nap alatt, és nem kell, hogy tartósan így maradjon, hiszen a fogai még hónapokig nőni fognak...
Szia.
Nálunk addig volt hasmenés, míg át nem törte a fogacska az ínyét. De addig olyan szinten, hogy naponta 5-6 alkalommal kellett teljesen új ruhát adni rá, mert mindehol folyt. Volt olyan, hogy tisztába tettem a szobájában, mire leértünk a földszintre, a nyaka is kakis volt. Szó szerint. 2 fogunk van most, 2 nap különbséggel bujtak ki 2 hónappal ezelőtt. Azóta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!