Segitseg! Nem alszik a babam. Talan beteg?!
Annyi ellentmondast talalok erre vonatkozoan, igy szeretnem ha paran megosztanatok tapasztalataitokat ! Elore is koszonom !
Lanyom most 9. Honapos. Nem O az elso gyermekem, megis tanacstalan vagyok. Szoval idaig viszonylag jo alvo volt. Ha tobbszor fel is ebredt, mindig visszaaludt. Mult hetvegen viszont 3 ejszakan keresztul nem aludtunk. Azt hittem nappal bepotoljuk, de tevedtem. Csak ugy aludt ha fogtam es ringattam, ahogy abbahagytam sirt, csak sirt. Ha el is aludt nax fel orat sikerult, utana kezdodott minden elolrol. Kicsit nathas volt, meg hoemelkedese volt. Aztan hirtelen elmult minden.Gondoltam soha nem lesz ilyen tobbet.tevedtem. ma ujra nem aludtunk. Ejjel 1ig sikerult, majd felebredt es kezdodott a szokasos hiszti. Reggelig :( ujra hoemelkedes es natha. Ez lehet a fogatol vagy esetleg beteg? Elso gyermekemet nwm viselte meg ennyire semmi. Mi lehet vele???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!