Mikor mentetek el először egy napra a babátok nélkül?
8 hónapos a kislányom. Ma megyünk el a párommal először egy egész napra a lányunk nélkül. Barátoknál lessz bogrács parti.
Anyukáméknál lessz. Már most hiányzik , pedig még itt van velem :)
Elvinni nem szeretném, mert az nem lenne az igazni meg már jó lenne a kikapcsolódás egy kicsit.
Nem fog ott aludni, fürdésre haza hozzák.
Ti ilyenkor mit éreztetek? Most azokat gondolom, hogy szabad ezut nekem?? Hiszen én anya vagyok :) szabad "buliznom"? Tudom hogy kell ilyen is de akkkor is ez most olyan furcsa. Mi lessz ha nagyon hiányzok neki?? :)
Tudom tiszta lökött vagyok.
Köszi ez megnyugtató volt: :)
Nem szeretném ha olyan lenne mitn én, engem nem lehetett sehol sem ott hagyni anyukám nélkül.. Állandóan bőgtem utána így mindig a nyakán lógtam.
Ilyen időtartamra akkor, amikor már nem szoptattam őket nap közben, kb. 10 hónapos koruk környékén. Természetesen jogod és szükséged is van a baba nélkül kikapcsolódni, de az is normális, hogy furdal kicsit a lelkiismeret, az első néhány alkalom után már természetesebb lesz. :)
Viszont azért elmesélem, hogy annak ellenére, hogy szerintem teljesen normálisan, mindkét szélsőségtől mentesen álltunk hozzá a kérdéshez, a fiamat 2-3 éves kora között gyakorlatilag lehetetlen volt bárhol otthagyni, a szüleim nem is szívesen vállalták, olyan jelenetet rendezett mindig. Most 4 éves, múltkor végre hajlandó volt anyósomnál aludni (amire legutóbb kétéves kora előtt volt lehetőség, utána annyira tiltakozott), de a szüleimnél még mindig nem hajlandó. Pedig ismeri, megszokta és szereti őket...
Szóval cáfolnám, hogy minden csak a babakori szoktatáson múlik.
3. vagyok.
Ez, főleg ilyen durván, szerintem nagyon ritka, az én környezetemben nem is volt ilyen gyerek, ha leadták babaként a mamának, ha nem. Ezzel igazából csak azt szerettem volna jelezni, hogy nagy szükségetek van a baba nélkül kikapcsolódni, nagyon jót fog tenni a hagngulatotoknak, a párkapcsolatotoknak, mindennek, csak nevelési eszközként ne tekints erre a dologra, mert annak nem mindig jön be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!