Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudom a babámat a...

Hogyan tudom a babámat a mászásra ösztönözni? Vagy rájön magától ne csináljak semmit? 9 hós és még nem mászik!

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én egy 9 honapos babával még nem járkálnék orvosokhoz. Annyira felesleges. lehet, hogy egy picit lustább a kisasszony, és egy napra tartogat mindent. Szerintem nincs okod idegeskedni. Tavasszal már biztos szaladgálni fog:)
2010. jan. 3. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Az enyém is 3 hete mutatta meg, hogy tud mászni ha akar de nem akar csak kúszásban közlekedik és 2 hete állt fel. A felülés is kb.3hete történt meg. Én is januárban akartam vinni valahová, hogy megnézzék de szerencsére most pont ott tart ahol kell neki. Éreztem, hogy nincs semmi baja de túl sokat ülök a net előtt.

Amúgy mászni 10 hónapos kor körül szoktak elkezdeni. Ezt vedd úgy, hogy 9-11 hónapos korig tök normális. (a védőnő mondta)

10,5 hónapos anyuka

2010. jan. 3. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!