Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudom a babámat a...

Hogyan tudom a babámat a mászásra ösztönözni? Vagy rájön magától ne csináljak semmit? 9 hós és még nem mászik!

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne csinálj vele semmit.Ha már elég érett lesz hozzá,akkor mászni fog.Legfeljebb,ha kezd mászni,akkor tegyél elé valamilyen játokat,ami érdekli,hogy próbálja meg elérni.De te semmilyen mozgásra ne erőltesd.Minden baba megtanul minden mozgást,de mindegyik más sorrendben és időben.
2010. jan. 2. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Enyém 10 hós és még nem mászik. Kúszni is pár hete kezdett csak. Jártunk gyógytornászhoz, de már nem kell menjünk, mert nincs értelme. Semmi baja a gyerekmnek, sőt: négykézláb állította és megmutatta, hogy a gyerek képes mászni, 4kézláb helyzetben nem is dőlt el. Úgyhogy tudná, de még nem akarja, ennyi... Ne csinálj semmit szerintem. Most neki az nagyobb pálya, hogy felülést tanuljon, meg azt hogy mindenre azt mondja Nem és De... meg pápáááá, meg hasonlók, a mászás még nem érdekli.
2010. jan. 2. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Most neki az nagyobb pálya, hogy felülést tanuljon, meg azt hogy mindenre azt mondja Nem és De... meg pápáááá, meg hasonlók, a mászás még nem érdekli.

mármint ezt a sajátomról írtam. :-DDD

2010. jan. 2. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Az enyém 10 hónapos és szintén nem mászik.

Ha megfeszülök sem akarja csinálni, én már mindent kipróbálta.

Kedden visszük egy készségfejlesztő játszóházba felmérni az állapotát.

2010. jan. 2. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:

Az enyém 11 hósan már sétált, mászni nem csak kúszni tudott, majd egyre többet játszott pl tologatós kisautóval és most 18 hósan is szívesen mászik autó labda után.

Nem baj, ha a gyerek felcseréli a mozgásokat (előbb jár majd mászik) az a baj, ha kihagyja teljesen.

Persze már okos és megérti a játékokat és ilyenkor én is, meg a bátyja is térdenmászva közlekedünk meg fogócskázunk.

2010. jan. 2. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:

szia

megnyugtatlak, nincs gond az én fiam sem akart mászni kúszni semmit...

11 hósan ült fel egyedül önállóan azóta csak ezt gyakorolja olyan gyorsan felül hogy csak ámulok, 2 napja elkezdett kúszni és most jön a lényeg holnap tölti be az 1 évet...

hidd el annyi orvosnál, gyógytorásznál jártunk hogy az már nem igaz nem találtak nála semmit....

kicsit később kezdte a dolgokat de már nem aggodom.

nyugodj meg te is, elkezdi ha eljön az ideje

szép estét

2010. jan. 2. 22:01
 7/12 anonim válasza:
Az unokaöcsém nyolc nap híján volt 11 hónapos amikor rendesen négykézláb kezdett mászni. A fokozatok kb: kézzel feltolja magát és tolat, kézzel húzza magát előre, valamennyire segít a lábával és végül elkezdi a térdeit váltogatva mászni. Onnantól megy mint a rakéta...
2010. jan. 2. 23:33
 8/12 anonim ***** válasza:
A kislányom 11 honaposan kezdett mászni, hátrafele, aztán rá pár hétre fel is állt. És kezdődött a pakolos időszak:))))
2010. jan. 3. 00:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Én dévény tornára vittem a lányom 9,5 hós.

2-szer voltunk és már mászik.

2010. jan. 3. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Jöttem okoskodni: "Kedden visszük egy készségfejlesztő játszóházba felmérni az állapotát." Írta az egyik anyuka. Véleményem szerint ha egy GEKKOba viszitek, ott csak jól lehúznak majd lóvéval és azt fogják mondani, h járjatok oda ikszer hetente és bizisten - mondanak egy jóóó tág sávot - 8-9 hét múlva műszni fog, az tuti. HÁla nekik! Na, elmondom úgy adják meg a sávokat, hogy tudják, h Gekkozás nélkül is eljutna oda a gyerek, de így majd lehet azt hinni, hogy ők voltak a tutik és addig rengeteg lóvéval leszedtek titeket.

Vidd el egy normál konduktorhoz inkább a lakóhelyed környékén.

2010. jan. 3. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!