Háztartás mellett menyit időt kellene a babával foglalkozni?
Hát én elég sokat foglalkozom vele.Ezért vagyunk itthon....
Reggelröl 1 óra séta.elötte reggeli persze.hazajövünk,odarakom az ebédet.játszunk a szönyegen-8a lányom 6 hónapos,de ez eddíg is így volt)Összeporszívózok,ebe´d.Szopizik,és megy aludni fe´l 1 körül.Addíg az ebédet befejezem.ha felébredt,uzsi,játszunk,(persze játszik egyedül is).Közben term.mosogata´s,felmosás,terigetés.Majd a délutáni séta,vacsi,fürde´s,alvás.Kb ilyen minden napunk.
Èn a lányomat mindenhová viszem magammal,mert a nagyszülök messze(1000km-re )laknak.A férjem egész nap dolgozik.
Hát ennyi.
Én fordítva tettem volna fel a kérdést:-))
A lányom igaz még csak 7 hetes, de én is akkor tudok háztartásozni, ha dédinél van 1-2 órát...
Most már láthatóan jobban lát, fél-egy órát elvan a kiságyába, nézegeti a forgókat, aztán kicsit beszélgetek vele, mosolygunk, és megy a hordozóba nézni a fityegőket, ott is elvan fél-egy órát, mikor milyen kedve van. Aztán megint beszélgetünk, és megy a pelenkázóra, ott is imád nézelődni. Délelőtt és néha délután is megy a dédihez kicsit a szomszéd lakásba, ilyenkor tudok dolgozni itthon.
Örülj neki, hogy elvan a picid, az a jó, el kel tudnia foglalni magát egyedül is. De tudom mit érzel, nekem is bűntudatom van, mikor itt fekszik a pelenkázón, én meg laptopozok hogy épp vele is foglalkozhatnék...de annak csak az lenne a vége, hogy mindig vele kéne foglalkozni...
Úgyhogy ne félj, jól csinálod, elég ha akkor vagy vele, ha igényli, és jó, ha eljátszik magában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!