Mit tehetnék, hogy 14hónapos lányom ne ordítson a cipőjében?
próbáltam többet is, mindegyiknél ez volt...
ennél kevésbé sírt a boltban.
Itthon kezdődött, néztem és tuti nem szoros.
Annyira ideges vagyok miatta.
Az én fiam is hasonlóan viselkedett. Ő levette, lerúgta kikötötte, eldobta... Még a csatos szandit is addig babrálta még ki nem nyitotta... Sajnos egy megoldás van. Kitartóan cipőbe tartani közbe próbáld meg elterelni játékokkal, bármivel hogy ne azzal foglalkozzon.
Egyébként a mai napig úgy vagyunk a cipővel hogy már megtűri magán, de mikor bejövünk a házba azonnal leveszi! Nyugi, én mikor boltba mentünk ami 5 perc tőlünk 17x álltam meg (babakocsival voltunk) és adtam a lábára a cipőt csak oda úton.. vissza már nem számoltam... Ja és nem szorította..
Bocsi az offért...
De 14 hós kora előtt nem is volt cipő a lábán? Mert akkor nem csodálom hogy furcsa neki. Kisfiamnak 4 hósan vettem puhatalpút, majd amikor kinőtte kapott másikat, majd 9 hósan kapott egy rendes cipőt mert akkor már felállt és úgy gondoltam jó ha szokja hogy cipőben van. Az első lépéseknél furcsa volt neki a cipő de megszokta, sokszor játék közben is ráadtam hogy szokja. 14 hós és semmi problémája a cipőkkel. Nyújtja a lábát felhúzáskor és ha beérünk a lakásba leül a földre és csatolja ki a szandiját mert tudja hogy le kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!