Mitől fogyhat 14hónapos kislányom?!
Számtalan oka lehet (nem sorolnám fel, nem akarlak ijesztgetni), érdemes kivizsgáltatni.
Nem pisil túl sokat? Nem fáj a hasa? Nem elég egyszerű laborvizsgálat, én biztos, hogy gasztroenterológiára is elvinném a helyedben.
Az én kislányom ugyan nem fogyott, de nem is igazán hízogat, most 22 hónaposan is csak 9350 gramm, egy évesen 8 kiló körül volt. Valószínűleg lisztérzékeny, a tejfehérje-érzékenység nem igazolódott... A lisztérzékenységet 2 hónap múlva újra vizsgálják, mert kétes eredmény született.
Ja igen és nem biztos, hogy kiderül nálatok bármi is, lehet, hogy csak ez egy ilyen periódus, de jobb félni, mint megijedni!
Nyugi valószinűleg semmi baja.A védőnőd egy idióta!
Miért kell így beparáztatni az anyukákat!!??
Ha az ember csak magából indul ki,akkor a te súlyod az elmúlt 4 hónapban grammra pontosan annyi volt mindig??
Nem hinném.Egyik nap többet eszel,iszol,másik nap kevesebbet,a széklet is 2-3 dkg egy nap,az se mindig van,többet mozogsz,vagy épp lustább napod van stb..
A lányodnál is lehetnek ugyan ezek,sőt jön a foga,ami szintén igénybe veszi a szerveztet,ettől is fogyhat!
Szóval,ne aggódj,szerintem semmi baja az ég egy adta világon!!! :)
Egy gyermekápoló anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!